تبیین بحران گرد و غبار استان قم در نشست فراکسیون نظارت بر صنعت نفت و گاز مجلس شورای اسلامی

سپهر اقتصاد- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم در نشست فراکسیون نظارت بر صنعت نفت و گاز مجلس شورای اسلامی، وضعیت بحرانی گرد و غبار در این استان را تبیین کرد. به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم، سیده مریم محمدی در بازدید رئیس و اعضای فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس شورای اسلامی از مجتمع پالایشگاهی و ذخیره‌سازی گاز طبیعی سراجه قم گفت: بحران گرد و غبار در قم، علاوه بر آسیب‌های جدی برای سلامت عمومی مردم، خسارت های اقتصادی بسیاری نیز برای واحدهای تولیدی و صنعتی به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه امروز همه باید برای برطرف کردن این تهدید زیست محیطی و کاهش اثرات آن در جامعه اهتمام جدی داشته باشند، خاطرنشان کرد: تأسیسات گازی و نفتی سراجه نیز از این آسیب ها مستثنی نیستند، به همین جهت ضرورت دارد این شرکت با برنامه ریزی میان مدت، بخش هایی از مسؤولیت اجتماعی خود را به سمت حل این معضل سوق دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گزارشی از مطالعات و اقدامات انجام شده پیرامون کنترل کانون بحرانی گرد و غبار سراجه ارائه کرد و گفت: استان قم حدود 100 هزار هکتار اراضی مستعد تولید گرد و غبار و بیش از ۳۰ هزار هکتار عرصه های بحرانی دارد که این کانون‌ها با کوچک‌ترین وزش باد، خیزش گرد و غبار را به دنبال دارند.

وی با بیان اینکه کانون های گرد و غبار در قم سالانه بیش از 13 هزار تن گرد و غبار را به سمت شهر قم و استانهای مجاور روانه می کنند، اظهار داشت: اگر هرچه سریعتر با مشارکت دستگاههای ملی و استانی، اقدامی برای مقابله با بحران گرد و غبار در قم صورت نپذیرد، این بحران کانون های جمعیتی در مرکز کشور را با آسیب های جدی مواجه می کند.

پالایشگاه گاز سراجه در کنترل کانون های گرد و غبار قم مشارکت کند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: انتظار داریم مجتمع پالایشگاهی گاز سراجه در راستای کنترل و مدیریت بخش هایی از کانون بحرانی گرد و غبار در این منطقه اقدام نماید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم، سیده مریم محمدی در بازدید از مجتمع پالایشگاهی شهید فهمیده سراجه قم و دیدار با مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: بحران گرد و غبار در قم طی سالهای متمادی بوجود آمده است و امروز برای بهبود وضعیت و کاهش اثرات آن، نیازمند برنامه ریزی گسترده، تخصیص اعتبارت و حقابه ها و مشارکت همگانی هستیم.
وی ضمن تشریح وضعیت بحرانی گرد و غبار در منطقه سراجه و برنامه های در دست اقدام و مطالعات انجام شده، خاطرنشان کرد: انتظار داریم این شرکت در راستای انجام مسؤولیت های اجتماعی خود، برای ساماندهی برخی از عرصه های بحرانی در این منطقه، تلاش و مشارکت جدی داشته باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه