منوریل در سفر رئیس جمهور به قم تعیین تکلیف شد

سپهر اقتصاد - معاون وزیر کشور گفت: در سفر استانی رئیس جمهور و در جلسه بررسی  طرح‌های قطارشهری قم با حضور وزیران کشور و راه و شهرسازی تدابیری برای تکمیل مونوریل اندیشیده شد تا این طرح مهم که بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای شهر هزینه داشته به چرخه حمل‌ونقلی وارد شود.

به گزارش  روابط عمومی شهرداری قم، مهدی جمالی نژاد هم‌زمان با حضور رئیس‌جمهور در قم و بازدید از طرح‌های شهری در گفت‌وگویی اظهار داشت: در چند سال گذشته طرح‌های شاخص و زیربنایی زیادی در شهر قم اجراشده که آینده خوبی برای شهر رقم خواهد زد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به طرح‌های قطار شهری قم اشاره کرد و افزود: آزمایش گرم مرحله یک قطار شهری قم در آینده نزدیک انجام می‌شود و قرار است برای تکمیل مراحل اول و دوم برنامه‌ریزی جامعی انجام شود و خوشبختانه برای مونوریل نیز بعد از سال‌ها تعیین تکلیف شد.

اجرای طرح مونوریل قم از سال ۱۳۸۹ در بستر رودخانه قمرود شهر قم آغاز شد که مرحله نخست این طرح از پارک سوار شمالی تا مصلای قدس است.

در طول مسیر ۶.۸ کیلومتری مرحله نخست طرح مونوریل قم، هشت ایستگاه از جمله ایستگاه پایانه، فرهنگیان، امام موسی صدر، پل رضوی، پل شهید رجایی، شهید مطهری، حرم مطهر و مصلا در نظر گرفته شده‌است.

وی همچنین تصریح کرد: در مجتمع پردازش پسماند قم نیز کارهای زیاد و با ارزشی انجام‌شده و با توجه به طرح‌هایی که وزیر کشور بازدید کردند اتفاقات خوبی در مدیریت شهری قم رقم خورده است.

نویسنده: سید علی رضا فقاهتی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر