سپهر اقتصاد – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها در این دوره، ۲۵هزار و ۵۰۰ تن انواع ارقام انار از باغ‌های استان برداشت و به بازار مصرف ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمد علی سلامی بیان کرد: بیش‌از دو هزار و ۳۰۰ هکتار از باغ‌های قم در مناطق مختلف استان به کشت انار اختصاص دارد و ارقام متنوع انار تولید شده در قم از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به این که بیش‌از ۲‌هزار تَن از کشاورزان قمی به کشت انار می‌پردازند، افزود: باغ‌های انار قم بیشتر در مناطق جعفرآباد، سلفچگان،‌ کهک،‌ جاده ساوه و جاده قدیم اصفهان است که آب و هوای مناسبی برای کشت این محصول دارد.

وی ادامه داد: کشاورزان قمی به دلیل سابقه طولانی کشت انار در استان،‌ مهارت ویژه‌ای در تولید ارقام مختلف آن دارند و ارقام متنوعی از این محصول همچون “قجاق”، “شاه پسند”، “آقا محمد علی”، “ترش و ملس” در قم کشت می‌شود.

سلامی گفت: توصیه‌های فنی لازم به باغداران استان برای نگهداری و برداشت به‌موقع محصول انار ارائه‌ شده‌است که با عمل به آن حجم خسارت‌های احتمالی ناشی از سرمازدگی محصول‌ها و سایر تهدیدهای محیطی تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

وی بیان کرد: حفظ سطح سبز باغ‌های قم از جمله باغ‌های انار از جمله موارد مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی استان است که با همکاری کشاورزان در این رابطه هر ساله شاهد تولید محصول‌های متناسب با آب‌وهوای قم در آن‌ها هستیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *