افزایش ۵۰ درصدی استقبال کشاورزان قمی از کشت نشا

سپهر اقتصاد-سالانه بیش از ۴ میلیون نشای سبزیجات و صیفی جات در استان قم بخصوص در شهر قنوات تولید می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  مدیر زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی قم با اشاره به بحران کم آبی استان و استقبال دو برابری کشاورزان از کشت نشایی نسبت به سال گذشته گفت: کشت نشایی تا ۵۰ برابر باعث کاهش مصرف آب در مقایسه با کاشت در زمین می شود.

کوه خضری گفت: علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب،  کشت نشایی باعث کاهش مصرف نهاده‌های کشاورزی مثل بذر کود و سم می‌شود و صرفه اقتصادی خوبی برای کشاورزان دارد و می تواند مشکلات کشاورزان را به حداقل برساند.

وی افزود: بیشتر ارقام کشت نشای استان صیفی جاتی مثل خربزه ، هندوانه ، فلفل ، گوجه و بادمجان است که علاوه بر مصرف استان، به استان های مرکزی، لرستان همدان و قزوین  فرستاده می شود.

خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر