سپهر اقتصاد-سالانه بیش از ۴ میلیون نشای سبزیجات و صیفی جات در استان قم بخصوص در شهر قنوات تولید می شود.
کوه خضری گفت: علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، کشت نشایی باعث کاهش مصرف نهادههای کشاورزی مثل بذر کود و سم میشود و صرفه اقتصادی خوبی برای کشاورزان دارد و می تواند مشکلات کشاورزان را به حداقل برساند.
وی افزود: بیشتر ارقام کشت نشای استان صیفی جاتی مثل خربزه ، هندوانه ، فلفل ، گوجه و بادمجان است که علاوه بر مصرف استان، به استان های مرکزی، لرستان همدان و قزوین فرستاده می شود.
نظرات