بهره برداری از بیمارستان مادرقم

سپهر اقتصاد-همزمان با ایام دهه کرامت مرحله نخست بیمارستان مادرقم با دستور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛  این بیمارستان در زمینی به مساحت ۳ هکتار در ۳۴ هزار متر مربع زیربنا در ۵ طبقه احداث شده است.
بهره برداری از بیمارستان مادرقماین مرکز درمانی دارای ۲۱۸ تخت بیمارستانی و شامل بخش‌های اورژانس، اتاق عمل، بستری، نوزادان، زنان و زایمان، آی سی یو، nicu، آزمایشگاه و داروخانه است.
برای ساخت و تجهیز این بیمارستان تاکنون ۱۰ هزارمیلیارد ریال از سوی بخش خصوصی هزینه شده است و با راه اندازی آن حدود ۳۰۰ نفر در بخش‌های مختلف مشغول به فعالیت می‌شوند.
استاندار در آئین بهره برداری مرحله اول از این طرح درمانی که آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و برخی از مسئولان استان حضور داشتند فعالیت‌های دولت در حوزه بهداشت و درمان و افزایش مرکز بهداشتی و درمانی در سالیان اخیر گفت: در استان قم همزمان با مقابله با شیوع ویروس کرونا اقدامات خوبی در حوزه تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی انجام شد و علاوه بر تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، دو بیمارستان امیرالمومنین و مادر به بهره برداری رسید.
سرمست اظهار داشت: با کشف دو مورد اولیه ویروس کرونا برای اولین در ایران در استان قم مجموعه بهداشتی و درمانی با نوعی شوک و غافلگیری غیرمنتظره روبه رو شد. استاندار قم افزود: یکی از نقاط مثبت بروز بیماری کرونا در این استان، تبدیل کردن همزمان تهدید به فرصت و تکمیل زیرساخت های درمانی قم مانند بیمارستان امیرالمومنین(ع) و بیمارستان مادر بود. به گفته وی، با بهره برداری از بیمارستان مادر و امیرالمومنین(ع) طی یک سال گذشته ۴۵۰ تخت به ظرفیت تخت های درمانی استان قم افزوده شده است.
علی ارجمند  رییس بیمارستان مادر  نیز در جمع خبرنگاران، افزود: این بیمارستان شامل اورژانس، آزمایشگاه، اتاق عمل، زنان و زایمان، بخش نوزادان،بخش های تصویربرداری، بستری و آی سی یو است. وی با اشاره به مختصات این مرکز درمانی، افزود: این بیمارستان در منطقه پردیسان در زمینی به مساحت ۳ هکتارو با زیربنای ۳۴ هزار مترمربع در ۵ طبقه و با ۲۱۸ تختخواب احداث شده است. وی اضافه کرد: عملیات ساخت بیمارستان مادر قم در اسفندماه ۹۴ آغاز شد و با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان احداث و تجهیز شده است و یکی از بیمارستان های مجهز استان به شمار می آید. ارجمند عنوان کرد: بیمارستان مادر قم با تمامی بیمه های پایه و تکمیلی در حال عقد قرارداد و همکاری است و برای تسهیل در رسیدگی به بیماران، ورودی اورژانس، درمانگاه و لابی بصورت جدا از یک دیگر طراحی شده است. رییس بیمارستان مادر قم ادامه داد:  این بیمارستان تمامی امکانات و تجهیزات پیشرفته را برای خدمت رسانی به مردم فراهم آورده و برای تکریم ارباب و رجوع فضاهای مطلوب و استانداردی برای مراجعه کنندگان در دریافت خدمات درمانی در طبقه همکف آن درنظر گرفته شده است. وی عنوان کرد: این بیمارستان ظرفیت پذیرش روزانه ۲۵۰ تا ۵۰۰ بیمار را خواهد داشت و بخش های ویژه ای برای جمع آوری زباله های عفونی، پارکینگ و رختشوی خانه در نظر گرفته شده است. ارجمند گفت: بیمارستان مادر از اول تیرماه آماده پذیرش بیماران خواهد بود و اتاق های بستری بر اساس تمامی استانداردها طراحی شده و یک یا دو نفر ظرفیت داشته و بخش های مختلف بیمارستان نیز به تدریج آماده بهره برداری کامل خواهد شد. ارجمند با اشاره به هدف گذاری بیمارستان مادر جهت پذیرش گردشگران سلامت، از احداث یک هزار متر سوئیت های اقامتی برای توریست های خارجی خبر داد و گفت: در طرح توسعه بیمارستان بخش های فیزیوتراپی، پذیرش تیم های ورزشی، محل فرود بالگرد و برخی بخش های دیگر به بیمارستان افزوده می شود. بیمارستان مادر قم واقع در شهرک پردیسان با ۳۷ هزارمتر زیربنا بزرگترین بیمارستان خصوصی این استان به‌شمار می‌آید که کلنگ احداث این طرح در سال ۹۱ توسط استاندار وقت به‌زمین زده شد، اما با توجه به‌تحقق نیافتن وعده های دولت دهم برای اختصاص بودجه، عملیات اجرای آن تا سال ۹۳ به‌تعویق افتاد، اما از پانزدهم بهمن آن سال بار دیگر آغاز شد و امروز بصورت رسمی با سخنرانی ویدیوکنفرانسی رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر