پخت رب انار در قم

سپهر اقتصاد- پخت رب انار از آخرین روز‌های مهر ماه آغاز شده و تا پایان آبان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مدیر امور زراعت و باغبانی جهادکشاورزی استان گفت: برداشت انار از سطح دوهزار و و ۳۰۰ هکتار از باغات این استان از اواخر مهر اغاز شده است.

ابراهیمی افزود: پیش بینی برداشت انار از باغ‌های استان بیش از ۲۵ هزار تن است که حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد آن به رب تبدیل می‌شود.

وی گفت: عمده انار کشت شده در استان قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.

ابراهیمی ادامه داد: انار قم به صورت تازه خوری به استان‌های تهران. مرکزی. اصفهان و همدان صادر می‌شود.

خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر