سپهر اقتصاد- استانداربا سفر به روستاهای محور قدیم قم - تهران مسائل و مشکلات عشایر و دامداران این روستاها را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای  استاندار قم از روستای عباس آباد بازدید کرد.

یکی از مشکلات عشایر این روستا، عبور احشام و دام هایشان از عرض جاده بود که آقای شاهچراغی در تماس تلفنی با آقای صادقی مدیرکل راه و شهرسازی و رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان قم، مشکل را پیگیری کرد که مقرر شد با طراحی مسیر زیرگذر و تامین اعتبارات و اخذ مجوز‌های مورد نیاز این مشکل در آینده‌ای نزدیک رفع شود.

تامین نهاده‌های دامی مشکل دیگر دامداران این منطقه بود که با دستور استاندار، سازمان جهاد کشاورزی موظف شد، ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن نهاده مورد نیاز دامداران را تامین کند.

آب شرب بهداشتی دیگر خواسته اهالی این روستا بود که آقای شاهچراغی درخصوص تامین دستگاه آب شیرین کن تا پایان فروردین قول مساعد داد.

روستای عباس آباد با ۵۰ خانوار در ۴۵ کیلومتر محور قدیم قم- تهران واقع شده است.

استاندار در ادامه از چشمه حسنلی بازدید کرد و مساله واگذاری زمین‌های این چشمه به برخی ارگان‌ها دستور بررسی مالکیت این زمین‌ها را داد و برای تامین آب مورد نیاز دام هم دستور ارائه تسهیلات برای ساماندهی و هدایت آب چشمه به روستا را صادر کرد.

روستای چشمه شور مقصد بعدی استاندار بود که مردم روستا از نبودن آب شیرین گلایه‌ مند بودند.

استاندار در این بازدید هم در تماس تلفنی با بختیاری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان برای تامین دستگاه آب شیرین کن جدید به اهالی روستا قول مساعد داد.

چشمه شور با ۴۰ خانوار در ۵۵ کیلومتری قم، فاقد آب لوله کشی و بهداشتی است.

خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر