۲۶۷ هزار قمی تحت پوشش رایگان بیمه سلامت هستند

سپهر اقتصاد- مدیرکل بیمه سلامت قم با اشاره به توسعه حمایت‌های بیمه‌ای دولت از اقشار نیازمند، گفت: ۲۶۷ هزار نفر از مردم این استان تحت پوشش رایگان بیمه سلامت قرار دارند.


عباس فتحی اضافه کرد: ۲۱۰ هزار نفر از این افراد در دهک یک تا پنج و ۵۷ هزار نفر دیگر را نیز روستائیان شامل می‌شود.

وی با اشاره به پوشش بیمه‌ای ۶۰۰ هزارنفری بیمه سلامت در قم، افزود: ۴۰۰ هزار نفر از آنان را بیمه‌شدگان صندوق ایرانیان «دهک ۶ تا ۹» تشکیل می‌دهد که این افراد به‌تناسب دهک خود بخشی از حق بیمه را پرداخت می‌کنند.

فتحی خاطرنشان کرد: برای دهک‌های ششم تا نهم نیز به ترتیب ۲۰ درصد، ۳۰ درصد، ۴۰ درصد و ۵۰ درصد تخفیف در پرداخت حق بیمه در نظر گرفته شده و فقط دهک دهم است که باید حق بیمه را کامل پرداخت کند.

وی با اشاره به وجود ۶۵۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت قم، گفت: ۴۵ درصد از مردم این استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

مدیرکل بیمه سلامت قم در ادامه عنوان کرد: نسخه‌نویسی الکترونیکی که تا قبل از آغاز دولت سیزدهم در استان قم ۲۰ درصد توسعه داشت هم اکنون به ۱۰۰ درصد رسیده و نسخه‌نویسی دستی حذف شده‌است.

فتحی همچنین یادآور شد: اجرای تعرفه پرستاری که سال‌ها مورد مطالبه پرستاران بود، بعد از ۱۳ وقفه از ابتدای امسال در مراکز درمانی تحت پوشش بیمه سلامت اجرایی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه