چاپ کتابچه سه زبانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در قم

سپهر اقتصاد-مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان قم از تدوین و چاپ کتابچه سه‌زبانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان قم خبر داد.

مهدی فراهانی در گفتگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: با اقبال روزافزون سرمایه‌گذاران خارجی به قم بر آن شدیم تا ۲۵ فرصت از اولویت‌دارترین و بهره آورترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان را در مجلدهای سه‌زبانه فارسی، عربی و انگلیسی جهت مطالعه مراجعان و سرمایه‌گذاران خارجی، معرفی و مجلد کنیم.
وی افزود: آگاهی سرمایه‌گذار از ظرفیت‌ها و جزئیات نیازهای قم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی، هدف همکاران ما از تدوین این کتابچه‌ها در اداره کل امور اقتصادی و دارایی بوده است که با طراحی و تصاویر حرفه‌ای مجلد شده است.

مدیرکل‌ امور اقتصاد و دارایی استان قم اضافه کرد: کیو آر کد یا رمزینه‌هایی در پشت جلد کتابچه‌های فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، درج شده است تا سرمایه گذران به قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی در ایران، از طریق سایت اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان قم دسترسی داشته باشند.

فراهانی در پایان گفت: در نمایشگاه بین‌المللی اینوکس کیش نیز که از ۱۴ لغایت ۱۷ آبان‌ماه در حال برگزاری است و به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور می‌پردازد، اطلاعات این دفترچه‌ها در معرض مطالعه سرمایه گذران خارجی بازدیدکننده از نمایشگاه مذکور قرار می‌گیرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه