پیگیری مستمر اتاق قم برای رفع چالش‌های صنعت ساختمان

سپهر اقتصاد-رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم گفت: اتاق بازرگانی با همکاری نزدیک با اتحادیه‌ها و نهادهای مرتبط به طور جدی پیگیر رفع مشکلات و چالش‌های صنعت ساختمان است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، محسن اسحاقی فرد در نشست با اعضای اتحادیه مصالح ساختمانی، که در اتاق بازرگانی قم برگزار شد از نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی و صادراتی استان قم یاد کرد و ضمن اشاره به اهمیت این نمایشگاه در معرفی قابلیت‌های استان گفت: این نمایشگاه به‌عنوان فرصتی برای نمایش پتانسیل‌های تولیدی و صادراتی استان راه‌اندازی شده است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران ضمن بیان این موضوع که این نمایشگاه به‌منظور ارائه و معرفی هرچه بهتر محصولات و توانمندی‌های استان ایجاد شده و می‌تواند نقش کلیدی در رشد اقتصادی و افزایش صادرات استان داشته باشد اظهار داشت: نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی و صادراتی استان فرصتی مناسب برای تولیدکنندگان است تا محصولات خود را در معرض دید عموم قرار دهند و با ایجاد ارتباطات جدید، به توسعه کسب‌وکار خود بپردازند.
وی در ادامه افزود: این نمایشگاه نه‌تنها به‌ عنوان یک پلتفرم برای نمایش محصولات تولیدی استان عمل می‌کند، بلکه به‌عنوان یک ابزار مؤثر برای جذب سرمایه‌گذاران و مشتریان جدید نیز محسوب می‌شود. او از اعضای اتحادیه مصالح ساختمانی خواست تا با حضور فعال در این نمایشگاه، زمینه‌ساز ارتقای کیفیت محصولات و جلب توجه بازارهای داخلی و خارجی باشند.
اسحاقی فرد همچنین تأکید کرد که اتاق بازرگانی قم به‌دنبال ایجاد فرصت‌های بیشتر برای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان است. او افزود: «ما به همکاری با نهادهای دولتی و خصوصی ادامه خواهیم داد تا با ایجاد بسترهای مناسب، زمینه‌ساز توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در استان قم باشیم.» این اظهارات نمایانگر عزم راسخ اتاق بازرگانی قم در حمایت از تولید و اشتغال در استان است.
در پایان این نشست، اعضای اتحادیه مصالح ساختمانی از محیط این نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه