استاندار قم: پارک علم و فناوری محور توسعه استان است

سپهر اقتصاد-استاندار قم با اشاره به اهمیت پارک علم و فناوری برای استان گفت: در موضوعات مربوط به پارک کوتاهی معنا ندارد و پارک علم و فناوری استان باید توسعه پیدا کند.

مهندس بهنام‌جو در بازدید از پارک علم و فناوری استان قم با تاکید براینکه  همه حوزه‌های استان باید با پارک همکاری کنند گفت: جایگاه قم در رتبه نهم کشور از حیث تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان ارزشمند است ولی نباید به این مقدار قانع باشیم و باید همسو با شتاب فناوری حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه حوزه عمرانی استان باید در تکمیل و تجهیز زیرساخت‌های پارک همراهی کند گفت: در خصوص ساختمان‌هایی که مدیریت استان می‌تواند در اختیار بگذارد نیز باید برنامه‎‌ریزی شده و درخواست‌های شرکت های فناور لحاظ و اجرا شود.
استاندار قم با بیان اینکه تمام برنامه‌های توسعه فناوری باید براساس ظرفیت‌ها و استعدادهای استان برنامه‌ریزی شود گفت: ستاد توسعه استان باید براساس دستورالعمل جهش تولید نیازهای فناورانه استان را تامین و اجرا کند.
در بخش دیگری از این بازدید رییس پارک علم و فناوری قم در گزارشی از عملکرد بیش از یک‌دهه فعالیت این پارک تصریح کرد: هم اکنون ۲۵۴ شرکت و هسته فناور از حمایت ها و مزایای قانونی استقرار در مراکز رشد ۵ گانه، مدیریت امور موسسات و مراکز کارآفرینی و نوآوری این پارک بهره‌مند میشوند.

وی از اشتغال ۲۶۳۶ نفر در شرکت‌های فناور عضو پارک خبرداد و گفت: به منظور افزایش سهم اشتغال دانشگاهیان و حوزویان در کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان پارک قم در راه اندازی، نظارت و راهبری چهار مرکز کارآفرینی و نوآوری مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و حوزوی نقش محوری دارد.

خیراله رهسپارفرد با بیان اینکه باید وضعیت پرداخت تسهیلات به شرکت های فناور سروسامان یابد گفت: از حدود ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات مصوب تنها ۵۰ میلیارد تومان آن به شرکت‌های فناور اختصاص یافته است

رییس پارک علم و فناوری قم همچنین با بیان اینکه کمبود فضای استقرار  سبب نارضایتی شرکت‌های فناور شده است طی درخواستی از استاندار اظهار داشت: مدیریت عالی استان در حل این مشکل و تخصیص  ساختمان‌هایی که در شأن شرکت‌های فناور باشد همراهی کند.

در بخش دیگری از این نشست از  “بازار آنلاین صنایع خلاق فن‌دالان”  محصول مرکز خلاقیت و نوآوری اشراق  و “سامانه های‌گشت” به عنوان پلتفرم گشت‌های شهری برای زائران و گردشگران و محصول شرکت فناور سلام سفر رونمایی شد.

گفتنی است، در این جلسه همچنین رییس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان و برخی مدیران شرکت‌های فناور فعال حوزه هوش مصنوعی و دارای طرح‌های کلان به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداختند.

استاندار قم در پایان با حضور در محل فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان باسلام، ایتا، رسا سامانه افق و صندوق پژوهش و فناوری کریمه از نزدیک در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های این شرکت‌های مستقر قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه