استفاده بیش از 990 هزار نفر از مردم استان قم به صورت تجمیعی از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

سپهر اقتصاد-سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم از استفاده بیش از 990 هزار نفر از مردم شریف استان قم به صورت تجمیعی از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به صورت بر خط و غیر حضوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، محمد باقری‌زاد سرپرست اداره کل ارتباطات با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تحقق دولت الکترونیک و هوشمند در استان گفت: تاکنون تعداد 990 هزار کاربر استان قم به صورت تجمیعی از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و دستگاه‌های دولتی متصل به آن استفاده و خدمات موردنظر را بدون مراجعه حضوری، به‌صورت برخط و بدون ارسال هرگونه مدرکی دریافت می‌کنند.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون نیز میزان ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نیز بیش از یک میلیون و پانصد هزار بوده است.
باقری‌زاد درباره پر استفاده ترین خدمات پنجره ملی خدمات دولت هوشمند افزود: درگاه پیشخوان وزارت آموزش و پرورش، وزارت راه و شهرسازی، سازمان تامین اجتماعی، پنجره واحد خدمات دانشگاهی و سامانه خدمات الکترونیک انتظامی (سخا) بیشترین تعداد ورود را دارند.
وی با اشاره به اینکه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راهی امن و آسان برای دسترسی غیرحضوری به خدمات دولتی از طریق یک درگاه واحد افزود:در حال حاضر 3 شهرداری قم،کهک و دستجرد، پارک علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی و همچنین 16 دانشگاه تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استان به پنجره ملی خدمات دولت متصل شده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه