در ایین معرفی شهر دار جدید قم عنوان شد:شهرداری قم یک دهه درخشان در ابعاد مختلف را پشت‌سر گذاشته است

سپهر اقتصاد-استاندار قم در آئین معارفه شهردار شهر مقدس قم و تکریم سرپرست شهرداری قم که در سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری قم یک دهه درخشان در ابعاد مختلف را پشت‌سر گذاشته است.

قم نیازمند توسعه زیرساخت‌های اقامتی است / تامین واگن مترو تا ۶ ماه آینده

استاندار قم با اشاره به اینکه در شهر قم مراکز اقامتی مناسبی برای زائران نداریم، گفت: باید دست به دست یکدیگر شرایطی را فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران در این شهر حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

به گزارش شهرنیوز، اکبر بهنام‌جو در آئین معارفه شهردار شهر مقدس قم و تکریم سرپرست شهرداری قم که در سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری قم یک دهه درخشان در ابعاد مختلف را پشت‌سر گذاشته است.

وی با اشاره به اینکه این دهه درخشان در شهر قم با کار تیمی و مدیریت اثرگذار محقق شده است، افزود: شهردار جدید قم نیز دارای سوابق درخشانی در کسوت‌های مختلف هستند.

استاندار قم با بیان اینکه امیدواریم ایشان نیز دهه درخشان دیگری در شهر قم رقم بزنند، عنوان کرد: به طور قطع تمام مدیران اجرایی در این مسیر مجموعه مدیریت شهری را کمک خواهیم کرد.

بهنام‌جو با اشاره به اینکه در بحث مدیریت شهری دولت جایگاه مدیریتی دارد، خاطرنشان کرد: امروز این کمک از سوی دولت در مباحث مالی، کمیسیون ماده ۵، عمران شهری و … صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه هویت اسلامی و مذهبی در تمام امور شهر قم باید رعایت شود، اضافه کرد: امروز سیمای شهری قم مطلوب یک شهر مذهبی نیست.

استاندار قم با اشاره به اینکه باید الگوسازی خوبی انجام شود تا بتوانیم معماری شهر قم را بهبود بخشیم، ادامه داد: تمام کارهای شهرداری و غیر شهرداری باید دارای پیوست فرهنگی باشد.

بهنام جو با بیان اینکه قم یک شهر زائرپذیر است، گفت: شهرداری باید در تمام خدمات خود، ظرفیت زائرین شهر قم را مدنظر قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه در شهر قم مراکز اقامتی مناسبی برای زائرین نداریم، بیان کرد: باید دست به دست یکدیگر شرایطی را فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران در این شهر حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

استاندار قم با بیان اینکه شهر قم از نظر زیرساخت‌های فاضلابی وضعیت مطلوبی ندارد، تاکید کرد: در بحث متروی قم با یکی از واگن‌سازی‌ها صحبت شده است که ظرف مدت شش ماه آینده واگن‌های متروی قم تأمین شود.

بهنام‌جو با اشاره به اینکه با همکاری یکدیگر می‌توانیم اقدامات خوبی در شهر قم رقم بزنیم، عنوان کرد: نباید قوانین شهری مانند طبقات ساخت و درصد زیربنا را به گونه‌ای قرار دهیم که مردم به سمت خلاف بروند.

اولویت مردم قم زیست مومنانه است

اولویت مردم قم زیست مومنانه است

شهردار قم گفت: مردم از ما با حفظ هویت فرهنگی و اسلامی، شرایط زیست مومنانه را می‌خواهند.

به گزارش شهرنیوز، دکتر فرامرز عظیمی اظهار کرد: خدمت به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت معصومه (س) یک افتخار بزرگ است.

وی با اشاره به اینکه امیدوارم با حمایت از مجموعه مدیریت شهری قم، گام‌های مؤثری در ادامه برداریم، افزود: باید بررسی کنیم که اولویت نخست شهروندان قمی و زائران حرم کریمه اهل بیت (ع) چیست. شهردار قم با بیان اینکه اولویت نخست یک شهردار مردم هستند، عنوان کرد: مردم از ما با حفظ هویت فرهنگی و اسلامی شرایط یک زیست مومنانه را می‌خواهند.

عظیمی با اشاره به اینکه مردم از ما کار جهادی همراه با برنامه و خدمت بی‌منت می‌خواهند، خاطرنشان کرد: مردم از ما به جای سیاسی کاری، سیاست کاری را می‌خواهند.

وی با بیان اینکه شعار محوری مدیریت شهری جدید اول مردم است، تصریح کرد: منظور از مردم هم مجاوران و هم زائرین کریمه اهل بیت (ع) هستند و با این نگاه مسیر تحول و پیشرفت هسته مرکزی شهر اولویت می‌شود.

شهردار قم با اشاره به اینکه طبق فرموده امیرالمومنین (ع) فرصت‌ها مانند ابر گذرا هستند، یادآور شد: باید از فرصت به وجود آمده به بهترین شکل استفاده کنیم تا اقدامات بسیار بزرگی در مدت کوتاه رقم بزنیم.

عظیمی با بیان اینکه حرم حضرت معصومه (س) قلب و جان شهر قم است، گفت: با تمسک این آستان مقدس و منور و مسجد مقدس جمکران مأموریت و خدمت در شهر قم آغاز خواهد شد.

پشتوانه ۳۰ همتی شهرداری قم برای توسعه شهر

پشتوانه ۳۰ همتی شهرداری قم برای توسعه شهر

سرپرست سابق شهرداری قم گفت: امروز شهرداری قم با در نظر گرفتن بدهی‌ها، ۳۰ همت پشتوانه مالی داشته و دارای تراز مثبت مالی است.

به گزارش شهرنیوز، مجید متین‌فر اظهار کرد: به رسم ادب باید از خدمات سید مرتضی سقائیان‌نژاد شهردار سابق قم تقدیر داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای رشد و بالندگی هر سازمان، چهار رکن لازم است، افزود: نخستین رکن برنامه است، که شهر قم از ۱۰ سال قبل دارای برنامه شد.

سرپرست سابق شهرداری قم با بیان اینکه شهر قم دو برنامه پنج ساله را در این مدت گذرانده است، عنوان کرد: میانگین نسبت تحقق جاری به کل بودجه در این ۱۰ سال حدود ۲۴ درصد بوده است.

متین‌فر با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز شهری در این مدت رشد بسیاری داشته است، خاطرنشان کرد: تعداد تقاطع‌های غیر همسطحی که در این مدت زمان به بهره‌برداری رسیده نیز ۲۹ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه دفن مستقیم زباله در شهر قم به صفر رسیده است، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده میانگین عمر حمل و نقل عمومی استان قم نیز به کم‌تر از دو سال رسیده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره به اینکه ۶۰ خدمت در شهر قم به صورت هوشمند ارائه می‌شود، ادامه داد: فیبر نوری در شهر قم به طول ۲۸۰ کیلومتر کشیده شده است.

متین فر با بیان اینکه رکن دوم یک سازمان، منابع است، گفت: در رابطه با منابع مالی در شهرداری قم با تراز ۳۰ همتی مواجه هستیم و از این مبلغ تمام بدهی‌ها نیز کسر شده است.

وی با اشاره به اینکه رکن سوم نیز بحث اتحاد و همدلی است، بیان کرد: اتحاد، انسجام و همدلی بسیاری در مجموعه شهرداری قم وجود دارد.

سرپرست شهرداری قم با بیان اینکه انسجام و همدلی برون‌سازمانی رکن دیگر موفقیت است، اظهار کرد: همت، پشت‌کار و تلاش استاندار قم بیش از استانداران قبلی بوده است و این یک ظرفیت ویژه در شهر قم را ایجاد کرده است.

متین فر با اشاره به اینکه رکن دیگر بحث رهبری و مدیریت است، مطرح کرد: امیدواریم در دوره جدید مدیریت شهری قم، این رهبری و مدیریت به بهترین شکل خود صورت گیرد.

وی با بیان اینکه امروز موضوعات متعددی از شهرداری‌ها انتظار می‌رود، عنوان کرد: شهرداری‌ها تنها دستگاهی هستند که نام مردمی بودن را یدک می‌کشند، مقام معظم رهبری تاکید بسیاری به امیدآفرینی در جامعه دارند که در این عرصه نقش شهرداری بسیار اثرگذار خواهد بود.

سرپرست شهرداری قم با اشاره به اینکه تعاملات شهرداری با دستگاه‌های مختلف زبان‌زد بوده است، خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات بحق مردم قانع و مظلوم شهر قم و پیگیری واگن‌های مترو است.

متین‌فر با بیان اینکه نبود مدیریت واحد شهری یکی از معضلات شهری قم است، تصریح کرد: مهاجرت و تنوع فرهنگی، گستردگی بافت فرسوده، سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بدهی‌های دولت به شهرداری از دیگر چالش‌های شهر قم است.

رئیس شورای شهر قم:

دولت برای اجرای خط دوم متروی قم کمک کند

دولت برای اجرای خط دوم متروی قم کمک کند

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: مردم پردیسان برای حمل‌ونقل به خطوط انبوه‌بر نیاز دارند و از دولت تقاضا داریم تا از ظرفیت اراضی دولتی برای پشتیبانی این پروژه استفاده کند.

به گزارش شهرنیوز روح‌الله امر اللهی اظهار کرد: امیدواریم در جایگاه مسئولیت خود بتوانیم قدردان خون‌های ریخته شده برای انقلاب اسلامی باشیم.

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ به مدت یک دهه سید مرتضی سقائیان‌نژاد توفیق خدمت به شهر قم را پیدا کردند، افزود: ایشان خدمات بسیاری به این شهر ارائه کردند که باید از این خدمات قدردانی کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه شورای ششم ۳۸ گزینه شهرداری قم را مورد بررسی قرار داد، عنوان کرد: برخی از اعضای شورای شهر به دنبال انتخاب مدیر جوان و برخی دیگر نیز به دنبال مدیر بومی بودند که پس از جلسات مکرر، قرعه خدمت به بارگاه حضرت معصومه (س)، مجاوران ایشان و زائران به نام فرامرز عظیمی افتاد.

امراللهی با اشاره به اینکه مردم قم انتظاراتی از شهردار خود دارند، خاطرنشان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر قم تجربه و دغدغه شهر قم را دارند و این اختلاف نظرها نیز به دلیل همین دغدغه‌مندی‌ها در شورای شهر به وجود آمد.

وی با بیان اینکه شهر قم خواستگاه انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: این ویژگی شهر قم موجب شده است تا مأموریت‌های ملی و مذهبی متعددی به این شهر محول شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه از بسیاری از کشورهای دنیا در شهر قم مسافر و مهمان وجود دارد، یادآور شد: شهرداری قم بضاعت محدودی دارد و با افتخار به دنبال خدمت‌رسانی است.

امر اللهی با بیان اینکه بسیاری از زمین‌های اطراف حرم و جمکران به مؤسسات مختلف اختصاص دارد، گفت: پیشنهاد ما این است که ۲۰۰ هکتار زمین در قالب مسکونی تجاری به شهر قم الحاق شود و با نظارت دولت زمین‌های پیرامون حرم و جمکران تملک شوند و مؤسسات مختلف در این مناطق بتوانند به این زمین کوچ کنند تا بتوانیم بهترین خدمات را در این مسیر داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه محدوده پردیسان بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، عنوان کرد: امروز دو شهر در یک شهر قرار گرفته‌اند، در نتیجه برای پوشش جمعیت پردیسان باید به حمل و نقل انبوه برسیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه اعتبارات دولت محدود است، خاطرنشان کرد: تقاضا داریم ۱۰۰ هکتار با نام خط دوم متروی قم از پردیسان تا حرم به قم الحاق شود تا این پروژه در سال جاری در مسیر اجرا قرار بگیرد.

امر اللهی با اشاره به اینکه شعار امسال سرمایه‌گذاری برای تولید است، تاکید کرد: انتظار ما از مجموعه مدیریت شهری این است که در زمینه تحقق شعار سال نیز اقدامات نوین را داشته باشد.

اقدامات فرهنگی تحول‌آفرین در قم ضروری است

اقدامات فرهنگی تحول‌آفرین در قم ضروری است

تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: اقداماتی که در شهر قم تحول ایجاد کند و رویکرد آن نیز فرهنگی باشد، برای قم ضروری است و به یادگار خواهد ماند.

به گزارش شهرنیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق‌نژاد اظهار کرد: قرآن کریم داستان‌هایی را در خصوص حوادث گذشته و انبیا الهی بیان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هدف از این داستان‌ها، انتقال تجارت پیشینیان به انسان‌ها است، افزود: در تمام این داستان‌ها عبرت و تجاربی است که آن‌هایی که اهل عبرت بوده است و به دنبال آینده بهتری هستند که از آن بهره‌مند می‌شوند.

تولیت مسجد مقدس جمکران خاطرنشان کرد: امیرالمومنین (ع) نیز در نهج‌البلاغه می‌فرمایند ای فرزند من، عمر من محدود است اما حوادث گذشتگان را بررسی کردم و در اعمال آن‌ها دقت کردم و در مورد اخبار آن‌ها فکر و در آثار آن‌ها سیر کردم تا اینکه مثل یکی از آن‌ها شدم و خوب و بد را شناختم و سود و زیان را نیز شناختم و بهترین آن‌ها را برای تو عرضه می‌کنم.

اجاق‌نژاد با بیان اینکه آیت الله مکارم شیرازی در شرح نهج‌البلاغه خود تمام این نکات را در چند جمله خلاصه کرده‌اند، عنوان کرد: ایشان می‌فرمایند زندگی چیزی جز تجربه نیست و اگر کسی از تجارت گذشتگان بهره بگیرد و در اعمال آن‌ها دقت کند و در آثار بازمانده از آنان با دیده عبرت بین بنگرد، عمری به درازای تمام تاریخ بشریت پیدا می‌کند و گویی از روز نخست خلقت آدم تا کنون زنده بوده است.

وی با اشاره به اینکه آشنایی من با آقای سقائیان‌نژاد در سرزمین وحی بود، خاطرنشان کرد: این ارتباط تا زمانی که به قم رسیدیم و همکاری داشتیم، ادامه پیدا کرد و به ایشان دست‌مریزاد عرض می‌کنم چراکه اقدامات بزرگی توسط ایشان در قم انجام شد و با جرأت کار را انجام دادند ولو اینکه برخی‌ها نیز در این مسیر مخالف بودند.

تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه قم در مراحل مختلف را می‌توان مقایسه کرد، تصریح کرد: افراد بسیاری در این شهر خدمت کردند ولی نام دکتر سقائیان‌نژاد با آثاری که در قم خلق کردند، ماندگار خواهد شد. اجاق‌نژاد با اشاره به اینکه نکات بسیاری نیز برای شهردار جدید قم داریم که در جلسات آینده صحبت خواهیم کرد، تاکید کرد: آیت الله بهجت (ره) به یکی از استانداران قم گفتند در کارهایی که اقدام می‌کنی، اول فکر و بررسی کن بعد با کسانی که احتمال می‌دهید برای شما نظراتشان مفید است، مشورت کنید و سپس با قدرت به آن عمل کنید و به افرادی که حرف می‌زنند بی‌توجهی کنید.

وی با بیان اینکه با قدرت تمام وارد عمل شوید و کارهای بزرگ برای شهر قم انجام دهید، گفت: اقداماتی که در شهر قم تحول ایجاد کند و رویکرد آن نیز فرهنگی باشد، برای قم ضروری است و به یادگار خواهد ماند.

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه امروز فناوری ظرفیت ویژه‌ای به وجود آورده است، اضافه کرد: امروز با استفاده از این ظرفیت می‌توان از تمام تجربیات دنیا استفاده کرد.

اجاق‌نژاد با بیان اینکه بهترین مردم در این کشور حضور دارند، اظهار کرد: ما باید خدمات بیش‌تری به این مردم انجام دهید؛ دست مردمی که از جان، مال و فرزند خود گذشت می‌کنند را باید بوسید.

وی با اشاره به اینکه به اعضای شورای اسلامی شهر قم می‌گوئیم که دوران رقابت تمام شد، عنوان کرد: عظیمی شهردار همه ما است، چه افرادی که به ایشان رأی دادند، چه افرادی که به ایشان رأی ندادند و همه مسئولان قم باید دست به دست هم دهیم تا وی بتواند خدمات خوبی به قم ارائه کند.

فقه روشن و پویا در شهر قم پیاده شود

فقه روشن و پویا در شهر قم پیاده شود

نماینده دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری گفت: شهر قم مدیری می‌خواهد که بتواند فقه روشن و پویا را در مجموعه شهر پیاده کند.

به گزارش شهرنیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید مجید بنی‌هاشمی اظهار کرد: قم با تمام شهرهای کشور تفاوت دارد.

وی با اشاره به اینکه هر فردی که در این شهر خدمت می‌کند باید به مباحث مختلف فقهی آشنا باشد، مطرح کرد: شهر قم مدیری می‌خواهد که بتواند فقه روشن و پویا را در مجموعه شهر پیاده کند.

نماینده دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شهردار جدید قم این ویژگی‌ را دارد، عنوان کرد: باید به گونه‌ای در شهر قم عمل شود که اگر کسی وارد این شهر شد، متوجه شود که یک تیمی آشنا به علم و فقاهت در این شهر اقدام می‌کنند

اذن خدمت شهردار جدید قم از کریمه اهل بیت

اذن خدمت شهردار جدید قم از کریمه اهل بیت

شهردار جدید قم در نخستین ساعات مسئولیت خود طی آئینی با تشرف به حرم مطهر کریمه اهل‌بیت علیهم‌السلام و زیارت مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، خدمت در شهر مقدس قم را آغاز کرد.

به گزارش شهرنیوز، دکتر فرامرز عظیمی پس از برگزاری آئین معارفه شهردار قم و تکریم سرپرست سابق شهرداری قم که در سالن همایش‌های شهرداری قم با حضور گسترده مدیران و مسئولین استان قم برگزار شد، با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به زیارت مرقد مطهر بانوی کرامت مشرف شد.

همچنین دیدار و گفتگو با حضرت آیت‌الله سعیدی تولیت آستان مقدس از دیگر برنامه‌هایی بود که شهردار قم در نخستین ساعات حضور در کسوت شهردار قم به انجام رساند.

در این دیدار گزارشی از وضعیت شهر قم از سوی رئیس شورای اسلامی شهر و همچنین سرپرست سابق شهرداری قم ارائه و حضرت آیت‌الله سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم نیز در بیاناتی بر اهمیت خدمت در شهر قم و ملاحظات این شهر تأکید کردند.

مدیریت شهری قم نیازمند ترکیبی از تخصص و شناخت بومی است

مدیریت شهری قم نیازمند ترکیبی از تخصص و شناخت بومی است

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س): با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت افراد آشنا با فرهنگ بومی قم، خواستار تمرکز شهردار جدید بر اولویت‌های اصلی مدیریت شهری شد و گفت: مدیریت شهری قم نیازمند ترکیب تخصص حرفه‌ای و شناخت بومی از شهر قم است.

آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار با دکتر فرامرز عظیمی، شهردار قم، که در سالن جلسات شبستان حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت شهری قم نیازمند ترکیب تخصص حرفه‌ای و شناخت بومی از این شهر است.
وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از تجارب کسانی که با فرهنگ و بافت اجتماعی قم آشنا هستند، افزود: انتظار نمی‌رود همه سلایق راضی باشند، اما اگر در کاری به جمع‌بندی رسیدید، با قاطعیت ادامه دهید و گرفتار حاشیه‌ها نشوید.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) همچنین خاطرنشان کرد: توسل به اهل‌بیت(ع) راهی پرفیض است، اما نباید از تلاش و مجاهدت غافل شد؛ چراکه قرآن نیز ابتدا جهاد را مطرح می‌کند و سپس توسل را.
آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه در شهر قم نگاه‌ها و دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد، گفت: در بسیاری از موارد می‌توان این دیدگاه‌ها را باهم تجمیع کرد و اقدامات مؤثری انجام داد.
وی هسته مرکزی شهر را ازنظر برنامه‌ریزی شهری بسیار مهم دانست و تأکید کرد: مردم قم از بهترین مردم هستند و اهل‌بیت(ع) نیز در روایات از آنان تمجید کرده‌اند.
امام‌جمعه قم ضمن توصیه به اولویت‌بندی اقدامات، هشدار داد: گرفتار شدن در حاشیه‌ها موجب اختلال در بینایی، شنوایی و اندیشه انسان می‌شود و نباید اجازه داد این مسائل مانع خدمت‌رسانی شوند.
نماینده ولی فقیه در استان قم تصریح کرد: باید اقدامات دارای جنبه اجتماعی به‌خوبی برای مردم تشریح شود تا از میزان نارضایتی‌ها نسبت به مدیریت شهری کاسته شود.
آیت‌الله سعیدی در پایان با تأکید بر ضرورت همراهی شورای شهر با شهردار جدید گفت: تعقل و تعهد دو بال موفقیت هستند و اعضای شورا باید با همدلی در این مسیر یاری‌گر شهردار باشند.

عهد خدمت شهردار قم در محضر حضرت ولی‌عصر(عج)

عهد خدمت شهردار قم در محضر حضرت ولی‌عصر(عج)

شهردار جدید قم در نخستین ساعات فعالیت در میعادگاه منتظران، آستان مقدس مسجد جمکران حضور یافت.

به گزارش شهرنیوز، دکتر فرامرز عظیمی ظهر امروز و پس از برگزاری آئین معارفه شهردار قم و تکریم سرپرست سابق شهرداری قم که در سالن همایش‌های شهرداری قم با حضور گسترده مدیران و مسئولین استان قم برگزار شد، با حضور در آستان مقدس مسجد جمکران حاضر شد.
عرض ارادت به محضر صاحب‌الزمان حضرت ولی‌عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در میعادگاه منتظران جهان و دیدار با تولیت این آستان مقدس از برنامه‌هایی بود که در نخستین ساعات فعالیت رسمی شهردار جدید به آن پرداخته شد.
امراللهی رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم و متین‌فر سرپرست سابق شهرداری قم نیز در این برنامه ضمن همراهی شهردار جدید قم، گزارش از وضعیت شهر قم در حوزه‌های مختلف و همچنین برنامه‌ها و اولویت‌های مدیریت شهری را ارائه نمودند.

سیما و منظر شهری قم باید بازتاب دهنده هویت دینی و تاریخی باشد

سیما و منظر شهری قم باید بازتاب دهنده هویت دینی و تاریخی باشد

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با اشاره به جایگاه ویژه شهر مقدس قم در جهان اسلام گفت: باید در سیما و منظر شهری توجه بیشتری به هویت دینی و تاریخی شود و مشاهیر شاخص شهر قم به‌درستی معرفی گردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی‌اکبر اجاق‌نژاد در دیدار فرامرز عظیمی شهردار جدید قم که در سالن جلسات آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، اظهار کرد: امروز اگر مسئولی به وظیفه خود عمل نکند، مردم سریعاً مطلع خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها، جنگ و … موجب شد آن‌گونه که می‌خواهیم کارها پیش نرود، مطرح کرد: قم پایتخت دوم کشور است و توقع از این شهر بسیار است.
تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه مسافران خارجی نیز قم را پایتخت دوم ایران می‌دانند، عنوان کرد: اگر این افراد به این شهر بیایند و حکام را نالایق تصور کنند، به ضرر ما خواهد بود.
اجاق‌نژاد با بیان اینکه داشته‌های ما بسیار است ولی در عرضه مشکل داریم، تصریح کرد: باید تیمی تشکیل دهیم که بتوانند این داشته‌ها را عرضه کنند.
وی با اشاره به اینکه مشاهیر بزرگی در کشور داریم، یادآور شد: باید سیما و منظر شهری توجه بیش‌تری به مشاهیر هر شهری داشته باشد.
تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه در برخی کشورهای اروپایی حتی متروها هم سرشار از زیبایی هستند، گفت: اگرچه چنین اقداماتی هزینه دارد ولی یک پروژه قوی بهتر از چندین پروژه است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه