۲۹ نوع کالا از قم به بازارهای جهانی صادر شد

سپهر اقتصاد-مدیرکل گمرکات قم گفت: طی سه ماه نخست سالجاری ۲۹ نوع کالا در زمینه‌های گوناگون از طریق گمرکات استان به ۲۸ کشور در مناطق مختلف جهان صادر شد.

اسفندیار دریکوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: اکنون کالاهای صادراتی قم بسیار متنوع و شامل انواع محصولات تولید شده در واحدهای صنعتی استان است و فعالان اقتصادی ما توانسته‌اند در عرصه تجارت از حوزه مواد غذایی گرفته تا مواد شیمیایی و همچنین لوازم خانگی و بسیاری موارد دیگر در بازارهای جهانی حضور داشته باشند.

وی افزود: گمرکات استان قم از امکانات بسیار خوبی برای صادرات انواع کالاهای تولید داخل برخوردار است و محموله‌های صادراتی وارد شده به آن با تلاش مستمر کارکنان گمرکات استان پس از انجام ارزیابی‌های کارشناسی و صدور مجوزهای لازم، به سرعت آماده ارسال به مقاصد مورد نظر می‌شود.

وی با تاکید بر سیاست‌ اقتصادی مسئولان استان در حمایت از بخش صادرات، ادامه داد:‌ بسیاری از فرآیندهای اداری در گمرکات قم به صورت الکترونیکی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود تا فعالان اقتصادی بتوانند کالاهای مورد نظر خود را با سهولت هرچه بیشتر به کشورهای هدف صادر کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه