نمایشگاه پژوهش و فناوری، تصویر واقعی توان علمی و نوآوری استان است

سپهر اقتصاد-بیست و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان قم با حضور مهندس بهنام‌جو استاندار قم افتتاح شد؛ رویدادی که به گفته وی، نمایانگر ظرفیت‌های علمی، فناورانه و خلاق استان است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، آیین افتتاح بیست و ششمین نمایشگاه استانی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان قم به همت پارک علم و فناوری و با حضور مهندس بهنام‌جو استاندار قم، مدیران دستگاه‌ها و رؤسای دانشگاه‌های استان برگزار شد.

مهندس بهنام‌جو استاندار قم در حاشیه این مراسم، با تأکید بر اهمیت ترویج پژوهش‌های کاربردی و حمایت از ایده‌های فناورانه گفت: این نمایشگاه نشان‌دهنده توان علمی و نوآوری استان قم است و مجموعه دستگاه‌ها باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای حل مسائل استان بهره بگیرند. وی عملکرد نمایشگاه امسال را «خوب و جامع» توصیف کرد و آن را فرصتی برای پیوند دانشگاه، صنعت و بازار دانست.

در این مراسم، رهسپار‌فرد رئیس کمیته نمایشگاه و فن‌بازار استان نیز با اشاره به شعار محوری رویداد «سرمایه‌گذاری برای تولید با پشتوانه پژوهش و فناوری» اظهار داشت: در این دوره ۴۲ غرفه به ۱۳ دانشگاه، پژوهشگاه و مراکز آموزش عالی، ۷ مرکز فناوری و نوآوری، ۴ مجموعه تسهیل‌گر، ۸ شرکت دانش‌بنیان و ۱۰ دستگاه اجرایی و آموزشگاه آزاد اختصاص یافته است.

وی افزود: بیش از ۷۰ شرکت خلاق، فناور و دانش‌بنیان نیز در قالب غرفه‌های مراکز نوآوری حضور دارند و آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی خود را ارائه می‌کنند.

نمایشگاه پژوهش و فناوری موتور محرک تعمیق تولیدات ساخت داخل است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری را بستری مؤثر برای تبدیل ایده به محصول و تقویت روند بومی‌سازی تولیدات داخلی دانست.

ابراهیمی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار با اشاره به نقش این رویداد در پیوند میان توان علمی و نیازهای بخش تولید گفت: تنوع قابل‌توجه حوزه‌های حاضر در نمایشگاه، از علوم انسانی و شناختی تا صنعت، کشاورزی و معدن، جلوه‌ای متفاوت به این دوره بخشیده است.

وی حضور دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های فناور را عاملی مهم در تسریع تبدیل ایده به محصول عنوان کرد و افزود: نیازهای بخش‌های مختلف تولیدی، به‌ویژه صنعت و کشاورزی، در چنین نمایشگاهی مطرح و برای آنها راهکار ارائه می‌شود.

ابراهیمی افزایش مشارکت واحدهای تولیدی را یکی از اهداف اصلی نمایشگاه دانست و تأکید کرد: این رویداد نقطه شروعی برای حرکت به سمت بومی‌سازی و تقویت تولید داخلی است.

معاون اقتصادی استانداری قم در پایان با تأکید بر ضرورت استمرار این نمایشگاه گفت: تداوم این رویداد و مشارکت گسترده‌تر بخش‌های صنعتی و پژوهشی، موجب تقویت ارتباط میان دانش و تولید و ایجاد ظرفیت‌های پایدار فناورانه در استان و کشور خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه