۱۴۳۰ کارت بازرگانی در قم موجود است

سپهر اقتصاد– مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به این که فعالیت‌های تجاری در استان روند رو به رشدی دارد، گفت: براساس آخرین آمار تعداد یک‌هزار و ۴۳۰ کارت بازرگانی در قم موجود است و فعالان اقتصادی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

اکبر ابدالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: فعالیت‌های مرتبط با تمدید و صدور کارت‌های بازرگانی در قم به صورت مستمر انجام می‌شود که در همین رابطه از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه، اقدام لازم برای تمدید و صدور تعداد ۵۴۲ کارت بازرگانی در استان انجام شد.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های مهمی که در بخش بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم صورت می‌گیرد، تخصیص سهمیه ارز برای ورود ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی است که در همین رابطه طی مدت یاد شده برای تعداد ۷۳ واحد متقاضی، نزدیک به هفت میلیون دلار اختصاص یافت.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی یکی از اقدام‌های موثر برای توسعه تجارت است که در این خصوص نیز اقدام‌های لازم در قم صورت می‌گیرد و به صورت میانگین هر ۲ ماه یکبار در این استان یک نمایشگاه بین المللی با هدف معرفی ظرفیت‌های صادراتی استان برپا می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه