۳۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی در قم انجام شد

سپهر اقتصاد- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: با هدف نظارت بر نحوه فعالیت واحدهای اقتصادی در استان از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه، بیش از ۳۵ هزار مورد بازرسی از اصناف قم انجام شد.

اکبر ابدالی  در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: در جریان بازرسی‌های به‌عمل آمده نزدیک به پنج هزار پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال تشکیل شد و برای رسیدگی در اختیار نهادهای قانونی قرار گرفت.

وی افزود: بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم به صورت مجزا و همچنین به صورت مشترک با بازرسان سایر نهادهای متولی دائم در بازار استان فعالیت نظارتی خود را انجام می‌دهند و در صورت مشاهده تخلف با آن برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: براساس آمار در مجموع بیش از ۴۳ هزار پروانه‌ کسب در بخش اصناف استان قم شامل پروانه‌های تولیدی و خدمات فنی و همچنین پروانه‌های توزیعی و خدماتی فعال است و دارندگان آن‌ها به فعالیت اقتصادی می‌پردازند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه