ضبـط و معـدوم سازی ۹۰۰ کیلوگـرم گـوشت مــرغ و آلایش فاسد و تاریخ گذشتــه

سپهر اقتصاد-به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، در جریان گشت مشترک اکیپ بازرسی فرآورده‌های خام دامی اداره دامپزشکی شهرستان قم و بازرسین تعزیرات حکومتی ، مقدار ۹۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش فاسد و تاریخ‌گذشته شناسایی ، ضبط و معدوم‌سازی شد.

محسن حسینی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم در این خصوص گفت : این محموله شامل انواع آلایش و گوشت‌های نامناسب مصرف انسانی بوده که به دلیل فساد و گذشتن تاریخ مصرف ، خطر جدی برای سلامت عمومی داشت.

وی با تأکید بر اینکه برخورد با عرضه هرگونه فرآورده خام دامی غیربهداشتی با قاطعیت ادامه خواهد داشت ، افزود : هدف از اجرای این گشت‌های مشترک ، صیانت از سلامت شهروندان و جلوگیری از عرضه مواد غذایی خطرناک است.

ایشان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه ، موضوع را از طریق سامانه‌ تلفنی ۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه