سپهر اقتصاد- جانشین فرمانده انتظامی قم گفت: پلیس امنیت اقتصادی استان در دو عملیات جداگانه موفق به کشف خوراکی و نوشیدنی قاچاق و توقیف یک محموله بزرگ دام سنگین شد.
به گزارش روز سهشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس قم، سرهنگ منوچهر نصیری با اعلام این خبر، افزود: در نخستین پرونده، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در تاریخ ۲۱ فروردین و در پی انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی یک انبار حاوی مقادیر قابل توجهی خوراکی و نوشیدنی قاچاق شدند.
وی اضافه کرد: ارزش تقریبی اقلام مکشوفه توسط کارشناسان سه میلیارد ریال برآورد شده و در این رابطه یک نفر دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شد.
وی ادامه داد: در عملیات دیگری که در تاریخ ۲۲ فروردین و در محل ایست و بازرسی جاده قم – اراک صورت گرفت، ماموران پلیس امنیت اقتصادی به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
به گفته نصیری، در بازرسی از این خودرو ۳۰ راس دام سنگین که بهصورت قاچاق حمل میشد، کشف و توقیف شد که ارزش تقریبی این محموله توسط کارشناسان ۶۰ میلیارد ریال اعلام و در این پرونده نیز یک نفر دستگیر شد.

