۴۰ هکتار زمین در شهرک صنعتی سیرو قم برای واگذاری آماده می‌شود

سپهر اقتصاد- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم با اشاره به آماده سازی حدود ۴۰ هکتار زمین برای واگذاری در شهرک صنعتی سیرو استان، گفت: در مراحل اولیه آماده سازی طرح توسعه، بخشی از اقدامات زیربنایی نظیر جدول گذاری، نصب تیرهای برق و فاضلاب شهری با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال اجرا شده‌است.

وحید آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر این که ناحیه صنعتی سیرو در مسیر پیشرفت قرار گرفته‌است، افزود: در حال حاضر این ناحیه ظرفیت بسیار مطلوبی برای جذب سرمایه‌گذار با تمرکز بر حوزه‌های صنایع پوشاک و موادغذایی دارد.هم اکنون ۲۵ واحد صنعتی فعال در ناحیه صنعتی سیرو مشغول به فعالیت می‌باشند.

وی ادامه داد: در راستای حفظ ظرفیت فعلی، جذب سرمایه‌گذار جدید و افزایش واحدهای صنعتی در ناحیه صنعتی سیرو اقدامات لازم در خصوص تامین برق، گازرسانی و آبرسانی به واحدهای صنعتی در منطقه از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در حال پیگیری است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قم همچنین از آغاز عملیات اجرایی طرح احداث تصفیه خانه فاضلاب ۵۰۰ متر مکعبی ناحیه صنعتی سیرو استان خبر داد. در حال حاضر این ناحیه دارای تصفیه‌خانه قدیمی است که خروجی آن مصرف مفیدی ندارد.

وی اظهار داشت: چهارمین تصفیه‌خانه صنعتی استان قم در ناحیه سیرو با اعتبار یک‌هزار میلیارد ریال در مساحت تقریبی ۶ هزار متر مربع در حال احداث است و هم اینک حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت فوق‌العاده شهرک‌های صنعتی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی و اشتغال، تاکید کرد: در همین راستا این شرکت تکمیل زیرساخت های نواحی صنعتی استان را در اولویت برنامه های سال جاری قرار داده‌است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه