سپهر اقتصاد-جانشین فرمانده انتظامی استان از شناسایی و کشف یک انبار احتکار لاستیک خودرو و روغن موتور به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد ریال توسط پلیس امنیت اقتصادی استان قم خبر داد.
وی در تشریح نتایج اقدامات پلیس امنیت اقتصادی اظهار داشت: در پی اجرای طرحهای مقابله با اخلالگران اقتصادی و احتکار کالاهای اساسی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان موفق به شناسایی یک انبار احتکار کالا شدند.
وی افزود: در بازرسی از محل مورد نظر، تعداد ۱۵۱ حلقه لاستیک خودروی سواری و مقدار ۵۶۰۰ لیتر روغن موتور که بهصورت غیرقانونی دپو شده بود، کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه کارشناسان ارزش تقریبی کالاهای کشفشده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردهاند، تصریح کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

