تأکید استاندار قم بر تعطیلی واحدهای صنفی در ساعات اوج مصرف برق

سپهر اقتصاد-استاندار قم با هشدار نسبت به افزایش بی‌سابقه دما در روزهای آینده، مدیریت مصرف انرژی را ضروری دانست و از اصناف خواست برای جلوگیری از قطعی برق، در ساعات پیک مصرف همکاری کنند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی استانداری قم، جلسه «قرارگاه بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی استان قم» به ریاست مهندس بهنام‌جو استاندار قم و با حضور هیئت‌رئیسه اتاق اصناف و جمعی از مدیران استانی، در محل اتاق اصناف مرکز استان برگزار شد.

استاندار قم با اشاره به پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما طی دو هفته آینده، بر ضرورت مدیریت هوشمند مصرف انرژی تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط پیش‌رو، مدیریت مصرف در ساعات اوج بار یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

مهندس بهنام‌جو با بیان اینکه میزان ناترازی برق استان در سال گذشته به حدود ۳۰۰ مگاوات رسید، افزود: حجم بالای مصرف در بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی، لزوم رعایت الگوی مصرف را در روزهای آینده دوچندان کرده است.

استاندار قم با درخواست از اصناف برای همکاری در مدیریت مصرف برق تصریح کرد: واحدهای صنفی لازم است برای پایداری شبکه برق و جلوگیری از اعمال محدودیت‌ها، در ساعات اوج مصرف از ساعت ۱۳ تا ۱۷ فعالیت خود را متوقف کرده و نسبت به خاموش کردن تجهیزات برقی غیرضروری اقدام کنند.

مهندس بهنام‌جو گفت: همراهی اصناف و شهروندان نقش مهمی در عبور از پیک مصرف و جلوگیری از قطعی برق خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه