۸۰ سامانه ترددشمار، پایش ترافیک جاده‌ای قم را بر عهده دارند

سپهر اقتصاد– سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم گفت: ۸۰ سامانه ترددشمار جاده‌ای در محورهای استان، مسئولیت پایش ترافیک و ثبت تردد وسایل نقلیه را بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن محمدی‌اطهر  اظهار کرد: داده‌های این سامانه‌ها نشان می‌دهد در چهار ماهه نخست سال‌جاری بیش از ۲۳ میلیون و ۵۴۷ هزار دستگاه خودرو وارد قم شده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، هفت درصد کاهش یافته‌است.

به گفته وی، در چهار ماهه نخست امسال افزون بر ۲۳ میلیون و ۵۴۷ هزار دستگاه خودرو وارد استان قم شده‌اند، در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۲۵ میلیون و ۲۶۰ هزار دستگاه بوده‌است.

محمدی‌اطهر با اشاره به سهم وسایل نقلیه سنگین از ترددهای ثبت‌شده افزود: بیش از ۱۴ درصد خودروهای متردد در راه‌های استان قم طی این مدت را وسایل نقلیه سنگین تشکیل داده‌اند.

وی ادامه داد: بیشترین میزان ورود خودرو ثبت‌شده توسط سامانه‌های ترددشمار این مرکز، مربوط به محور کمربندی قم – کاشان با بیش از ۹ میلیون و ۲۲۳ هزار دستگاه خودرو در بازه زمانی یاد شده بوده‌است.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم همچنین کمترین میزان تردد ثبت‌شده در این مدت را مربوط به محور قدیم کاشان – قم دانست و گفت: بیش از ۳۰۹ هزار دستگاه خودرو طی چهار ماهه نخست امسال از این محور وارد استان شده‌اند.

محمدی‌اطهر در بخش دیگری از سخنان خود، متوسط سرعت ثبت‌شده خودروها در طول راه‌های استان قم طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵ را نزدیک به ۸۱ کیلومتر در ساعت اعلام کرد.

وی با اشاره به تجهیزات هوشمند مستقر در محورهای مواصلاتی استان افزود: علاوه بر ۸۰ سامانه ترددشمار جاده‌ای، ۸۲ دستگاه دوربین ثبت تخلف، ۳۳ دستگاه دوربین نظارت تصویری، چهار دستگاه سامانه عکس‌برداری ثابت، چهار دستگاه تابلوی پیام متغیر، یک دستگاه دوربین ترددشمار و یک دستگاه سامانه توزین در حال حرکت در راه‌های استان قم فعال است.

وی ادامه داد: یک سامانه پلاک‌خوان در ورودی و خروجی پایانه مسافری کوثر شهرستان قم، ۷۹ دستگاه بی‌سیم دستی و خودرویی و ۱۳۷ دستگاه سامانه ردیاب خودرویی نیز از دیگر سامانه‌هایی است که توسط این مرکز تغذیه و پایش می‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با تاکید بر نقش سامانه‌های هوشمند جاده‌ای در کنترل، هدایت و پایش ترافیک گفت: ارتقای کمی و کیفی این سامانه‌ها در دستور کار مرکز مدیریت راه‌های استان قرار دارد و هر سال متناسب با نیاز، اقدامات لازم در این زمینه انجام می‌شود.

محمدی‌اطهر همچنین از افزایش ۲ درصدی ورود خودرو به قم در تیرماه امسال خبر داد و تصریح کرد: در مجموع ۶ میلیون و هشت هزار دستگاه خودرو طی تیرماه سال‌جاری وارد استان شده‌اند که این میزان نسبت به تیرماه سال گذشته، رشد ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه