رونمایی از رقم جدید پسته حسینی در قم؛ جهش تولید با ارقام سازگار با کم‌آبی

سپهر اقتصاد-رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم از رونمایی و ثبت ملی رقم جدید پسته حسینی خبر داد و گفت: این رقم با عملکرد پایدار و سازگاری بالا با شرایط اقلیمی استان، ظرفیت مناسبی برای توسعه تولید پسته در شرایط کم‌آبی دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سجاد چهرگانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به ظرفیت‌های باغبانی قم اظهار کرد: این استان ۱۵ هزار هکتار باغ پسته دارد که حدود ۱۰ هزار هکتار آن در مرحله باروری است و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۹ هزار تن پسته در قم برداشت شود.

وی افزود: میزان تولید پسته امسال نسبت به سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ تن افزایش خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: رقم جدید پسته حسینی توسط محمد حسینی، باغدار نمونه ملی و تولیدکننده برتر کشوری، اصلاح و پرورش یافته و پس از طی مراحل قانونی به عنوان دوازدهمین رقم پسته ثبت‌شده در کشور معرفی شده است.

چهرگانی با اشاره به ویژگی‌های این رقم افزود: پسته حسینی دارای عملکرد پایدار و سازگاری بالا با شرایط اقلیمی قم است و با وجود تنش آبی و خشکسالی‌های اخیر، کیفیت و باردهی خود را حفظ کرده است.

وی ادامه داد: این رقم با اندازه درشت و انس ۱۶ تا ۱۸، از ظرفیت مناسبی برای افزایش بهره‌وری و پایداری تولید پسته در استان برخوردار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: پسته تولیدی استان علاوه بر تأمین نیاز داخل قم، به استان‌های مختلف کشور و کشور‌های حاشیه دریای خزر نیز صادر می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه