تولید روزانه ۷۵ تا ۸۰ تن کود کمپوست در سایت البرز قم

سپهر اقتصاد-مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم از تولید روزانه حدود ۷۵ تا ۸۰ تن کود کمپوست در سایت البرز خبر داد و گفت: این محصول پس از کیفی‌سازی، مورد استقبال مصرف‌کنندگان قرار گرفته و مطالعات برای استفاده گسترده‌تر آن در فضای سبز و بخش کشاورزی در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری شهرداری قم، سید عبدالله میرابراهیمی اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهم پسماند شهری، پسماندهای ارگانیک است که در فرآیند پردازش از سایر پسماندها جدا و وارد چرخه تولید کمپوست می‌شود.

وی افزود: روزانه حدود ۱۵۰ تن از پسماندهای ورودی به بخش پردازش، برای فرآوری کمپوست اختصاص پیدا می‌کند و پس از طی فرآیندهای لازم، حدود ۷۵ تا ۸۰ تن کود کمپوست تولید می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم ادامه داد: فرآوری این مواد حدود ۳۰ تا ۴۰ روز زمان می‌برد و پس از طی مراحل لازم، محصول نهایی به عنوان کود کمپوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ابراهیمی با اشاره به کیفیت محصول تولیدی گفت: با اقداماتی که طی ماه‌های اخیر برای کیفی‌سازی کمپوست انجام شده، تقاضای قابل توجهی برای این محصول ایجاد شده و تولیدات به نقاط مختلف کشور نیز ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فقیر بودن خاک قم، استفاده از این ظرفیت می‌تواند فرصت مناسبی برای غنی‌سازی خاک و توسعه فضای سبز شهر باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه