سپهر اقتصاد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت:40 درصد مرغ مورد نیاز مردم قم باید از خارج استان تامین شود .

تامین مرغ مورد نیاز مردم از طریق واردات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛مهرداد غضنفری در جلسه کمیته ساماندهی مرغ با اشاره به ظرفیت تولید 60 تا 70 تنی روزانه مرغ استان گفت: با توجه به مصرف روزانه حدود 110 تن گوشت مرغ در استان  باید بخشی از این کمبود از طریق توزیع منجمد و مابقی از استان معین در نظر گرفته شده یعنی استان گلستان تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم با بیان اینکه استان گلستان به عنوان استان معین قم موظف به  تامین کسری گوشت مرغ است گفت: متاسفانه با ارائه گزارش ها مشخص شده این استان در تامین گوشت مرغ قم سهل انگاری می کند که در این جلسه تصمیم گرفته شد برای پیگیری این موضوع و مکلف شدن استان گلستان به انجام وظایف خود به صورت حضوری موضوع با وزارت جهاد کشاورزی مطرح شود.

وی بااشاره به اینکه در یک ماه گذشته علاوه بر توزیع روزانه 60 تن مرغ با قیمت مصوب 24 هزار و 900 تومان 400 تن مرغ منجمد هم به بازار تزریق شده است افزود: نظارت کامل بر خروج مرغ از مرغداری تا کشتار و توزیع، با جدیت در ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *