سپهر اقتصاد- خانواده‌ای کارآفرین در بخش مرکزی با راه اندازی واحد تولید فلفل دلمه‌ای در فضای گلخانه ای، توانستند با اشتغالزایی ۱۵ نفری علاوه بر بازار داخل، سهمی از بازار روسیه و قزاقستان را تصاحب کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ خانواده‌ای کارآفرین در بخش مرکزی با راه اندازی واحد تولید فلفل دلمه‌ای در فضای گلخانه ای، توانستند با اشتغالزایی ۱۵ نفری علاوه بر بازار داخل، سهمی از بازار روسیه و قزاقستان را تصاحب کنند.

۶۲ از زمین‌های استان قم به کشت گلخانه‌ای اختصاص یافته که ۹۰ درصد آن محصول خیار و گوجه و ۱۰ درصد باقیمانده فلفل دلمه‌ای و سایر فلفل‌ها ست.

معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی گفت در گلخانه از هدر رفت انرژی جلوگیری شده و خیلی راحت می‌شود آبیاری، دما و رطوبت نور را کنترل کرد که این امر باعث افزایش کیفیت و کمیت محصول نهایی می‌شود.

ابراهیمی افزود: مقصد اصلی محصولات گلخانه‌ای قم استان تهران و استان‌های همجوار است.

 

https://www.iribnews.ir/00DJrl

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *