سپهر اقتصاد- مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم، گفت: در سال جاری تاکنون ۳۱ هزار تن گوشت سفید در قم تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،حسین کوه خضری گفت: علاوه بر تولید ۳۱ هزار تن گوشت سفید در ده ماهه امسال ، ۶۰ هزار تن تخم مرغ هم در همین مدت تولید شده است.
وی در خصوص کاهش چشمگیر نهاده‌ها و مشکلات متعدد ناشی از این کمبود، گفت: این میزان تولید با توجه به وجود مشکلاتی در تامین نهاده ها، کار بزرگ است که تولید کنندگان قمی در بخش تولیدات دام و طیور آن را رقم زده اند.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم با اشاره به اعتراض دامداران و عدم توانایی در تامین نهاده مورد نیاز دام، گفت: در تامین گوشت قرمز وضعیت خوبی را شاهد نیستیم.
کوه خضری در خصوص تولید آبزیان در قم هم گفت: در سال گذشته تولید ماهیان گرمابی، خاویار و تیلاپیا حدود هزار و  ۴۰ تن و تولید ماهیان سردآبی حدود ۷۰۰ تن بوده است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *