سپهر اقتصاد- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم: عرضه مرغ با قیمت مصوب و پائین‌تر از سایر استان‌ها از مهمترین علل کمبود مرغ در قم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم: پایین بودن قیمت مرغ علت کمبود در بازار

به گزارش خیبرگزاری صدا و سیما، پورمیدانی در ارتباط تصویری با خبر ۱۸:۳۰ سیمای مرکز قم با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه بیش از ۶۰ تن مرغ تولیدی در استان با قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان در فروشگاه‌های استان عرضه می‌شود افزود: نیاز روزانه قم به گوشت مرغ ۱۱۰ تن است که بخشی از نیاز استان از دیگر استان‌ها تامین می‌شود.

وی گفت: با توجه به اینکه در سایر استان‌ها نظارت جامعی بر قیمت مرغ وجود ندارد قیمت این محصول در این شهر‌ها در مقایسه با قم افزایش داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه بیش از ۴۰ از گوشت مرغ مورد نیاز استان در صنایع استفاده می‌شود افزود: نیاز این بخش از طریق صنایع و به صورت روزانه از سایر استان‌ها تامین می‌شود.

پور میدانی مدعی شد چندان کمبود مرغی در حوزه مصرف خانوار استان وجود ندارد و چنانچه شهروندان به اندازه مصرف مرغ خریداری کنند در این خصوص مشکلی وجود نخواهد داشت.

وی افزود: از دیگر راهکار‌های مدیریت گوشت مرغ در استان کاهش مراکز توزیع و عرضه این محصول است.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *