عصار خانه کهک قم

سپهر اقتصاد- فاطمه خانعلی: قم پژوه


عصارخانه کهک یکی از قدیمی‌ترین عصارخانه‌های ایران در شهرستان کهک استان قم است که در دوران صفویه ساخته شده است.
عصارخانه به مکانی گفته می‌شود که محل گرفتن شیره انگور، تهیه روغن از دانه‌های روغنی مانند کنجد، بادام، سیاه دانه و … بوده است. گفته می‌شود این عصار خانه تا سال ۱۳۵۲ با همین روش قدیمی فعال بوده است‌.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهنامه