عصار خانه کهک قم

سپهر اقتصاد- فاطمه خانعلی: قم پژوه


عصارخانه کهک یکی از قدیمی‌ترین عصارخانه‌های ایران در شهرستان کهک استان قم است که در دوران صفویه ساخته شده است.
عصارخانه به مکانی گفته می‌شود که محل گرفتن شیره انگور، تهیه روغن از دانه‌های روغنی مانند کنجد، بادام، سیاه دانه و … بوده است. گفته می‌شود این عصار خانه تا سال ۱۳۵۲ با همین روش قدیمی فعال بوده است‌.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر