برپایی نمایشگاه امنیت غذایی و غذای سالم در قم 

نمایشگاه امنیت غذایی و غذای سالم در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، نمایشگاه امنیت غذایی و غذای سالم در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با ۲۰ غرفه آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه محصولاتی همچون نان، محصولات لبنی، عرقیات، سوهان و... به عنوان محصولات سالم به شهروندان معرفی می‌شود. 

از جمله غرفه‌های حاضر در این نمایشگاه سه غرفه عرضه و معرفی نان و چرخه تولید آرد کامل است.

در این غرفه‌ها توانمندی شرکت‌های تولیدی استان در تولید آرد با کیفیت همراه با سبوس و همچنین فواید استفاده از این نان‌ها به مردم معرفی می‌شود.

دکتر محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی در حاشیه این نمایشگاه با اشاره به اهمیت حفظ امنیت غذایی شهروندان گفت: حفظ امنیت غذایی موضوع پیچیده‌ای است و نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد کشاورزی، سازمان صنعت معدن و تجارت، وزارت کشور و... باید در حفظ این موضوع با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همراهی کنند.

نمایشگاه امنیت غذایی و غذای سالم تا ششم مهر ماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی واقع در خیابان ۲۰ متری شهید بهشتی، چهارراه شهید چمران پذیرای بازدیدکنندگان است.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر