فصل انار چینی و پخت رب انار در روستا‌های قم

سپهر اقتصاد-همزمان با برداشت انار از سطح ۲هزار و ۵۰۰ هکتار باغ این محصول در استان قم فرآوری و تبدیل آن به رب انار نیز آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، پیش بینی برداشت انار در قم امسال بیش از ۵۰ هزار تن است که ۱۰ تا ۱۵ درصد آن تبدیل به رب انار می‌شود.

بیشترین میزان برداشت انار و پخت رب انار در بخش سلفچگان و شهرستان جعفرآباد است

انار، رب انار و آب انار برای پاکسازی خون، تقویت کبد، رفع سرفه‌های گرم، رفع خارش بدن و بهبود رنگ صورت مفید است.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر