قم رتبه دوم بورسیه صنعتی نخبگان را کسب کرد

سپهر اقتصاد- رییس بنیاد نخبگان قم با بیان اینکه دراجرای طرح بورسیه صنعتی، این استان رتبه دوم کشور را بدست آورده‌است، گفت: درقالب این طرح حدود ۵۰ واحد صنعتی با نیازهای مراکز علمی همراه شده‌اند.


سید سعیدرضا منتظری درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: در راستای اشتغال‌زایی نخبگان،طرح بورسیه صنعتی بین دانشگاه‌های استان قم و واحدهای تولیدی و صنعتی درحال اجراست که سبب پیوند بین صنعت و مراکز علمی می‌شود.

وی گفت: تقویت هویت ملی و اسلامی در بین نخبگان دانش‌آموزی در کنار حمایت‌های، علمی، مالی و معنوی بخشی از اقدامات بنیاد نخبگان قم از دانش‌آموزان مستعد است.

منتظری اضافه کرد: با تعامل و همراهی مجموعه مدیریت استان قم، هم اینک وام یک میلیارد تومانی مسکن در کنار سایر تسهیلات اشتغال برای شکوفایی استعدادهای نخبگان ارائه می‌شود.

رییس بنیاد نخبگان قم، اظهار داشت: جذب در هیات علمی دانشگاه‌ها برای نخبگان در مقطع دکتری به همراه جذب در دستگاه‌های اجرایی بدون آزمون‌های استخدامی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی بیان داشت: برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی طی سالجاری ۱۰۰ سهمیه به استان قم اختصاص‌یافته که در مقایسه با سال گذشته تعداد این افراد ۹۰ نفر بیشتر شده‌است.

وی با بیان اینکه مبتکران و مخترعان نیز در دایره اصلی بنیاد نخبگان قرار دارند، اظهار داشت: در سطح استان قم تلاش می‌شود با تدوین آیین‌نامه‌های جدید، امکان حضور افراد موفق و خاص در صنوف مختلف نیز فراهم شود.

منتظری با بیان اینکه حوزه علوم اسلامی و انسانی بیشترین جامعه نخبگانی استان را تشکیل داده‌اند، اظهار داشت: باتوجه‌به ظرفیت علوم‌ انسانی و اسلامی و وجود حوزه‌های علمیه، باید دبیرخانه دائمی نخبگان این علوم درقم راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: همچنین با وجود شهرک‌های صنعتی در نزدیکی شهر قم باید از ظرفیت نخبگان صنعتی برای حل مسائل بین صنعت، جامعه و مراکز علمی استفاده حداکثری صورت بگیرد.

رییس بنیاد نخبگان قم خاطرنشان کرد: طی چهارسال اخیر تسهیلات به ۶۰۰ نفر از جامعه نخبگانی استان قم ارائه شده‌است.

وی در ادامه با اشاره به تاسیس بنیاد ملی نخبگان در سال ۸۵ به دستور مقام معظم رهبری، تصریح کرد: شناسایی، حمایت و پشتیبانی از افراد مستعد و دارای ایده و شکوفایی استعدادها از مهم‌ترین کارکردهای این بنیاد است.

رییس بنیاد نخبگان استان قم، یادآور شد: فردی که هوش و ذکاوت خدادادی خود را در معرض پیشرفت و رشد قرار می‌دهد و دارای یک فعالیت مستمر است را می‌توان در دایره نخبگان قرار بگیرد.

منتظری حل مساله در سطح استانی و ملی را از کارکردهای مهم نخبگان یاد کرد و ادامه داد: نخبه فردی است که تاثیرگذار ویژه‌ای در جامعه بر جا می‌گذارد و ازاین‌رو تعریف نخبه با دارای افراد مستعد و برتر، تفاوت دارد.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر