میانگین تولید عسل به ازای هر کندو در قم بیش از ۱۰ کیلوگرم رسید

سپهر اقتصاد- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در سال‌جاری میانگین تولید عسل به ازای هر کندوی مدرن از ۹.۷ کیلوگرم به ۱۰.۵ کیلوگرم رسید.


منصور دیان اردستانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون آخرین وضعیت تولید عسل در قم، بیان داشت: با توجه به آمارگیری‌های صورت گرفته،‌ با تلاش زنبورداران استان از ابتدای سال‌جاری تاکنون میزان تولید عسل در قم به بیش‌از ۳۴۳ تُن رسیده‌است.

وی افزود: این در حالی است که در سال‌جاری شاهد کاهش نزولات جوی و خشکسالی در قم بودیم که بر روی پوشش گیاهی مراتع تاثیر داشته اما با این وجود زنبورداران توانستند با تلاش فراوان، میزان قابل توجهی عسل را در این استان تولید و به بازار عرضه کنند.

وی با اشاره به لزوم حمایت از صنعت زنبورداری در قم، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی تلاش می‌کند با همکاری شرکت تعاونی زنبورداران و فعالان این بخش، ظرفیت تولید عسل و سایر فرآوردهای مرتبط با زنبور عسل در استان را هرچه بیشتر افزایش دهد.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر