محمدرضا حاجی رضا در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخشهای مختلف بیشاز ۸۰۰ هزار تُن است و ما در این خصوص افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور را در سال آینده با جدیت دنبال میکنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در همین رابطه سالانه در استان قم بالغ بر ۲۹ هزار تُن گوشت قرمز، ۲۵ هزار تُن تولید گوشت مرغ، ۱۲۰ هزار تُن تخممرغ و ۱۴۵ تُن شیر تولید میشود.
وی با اشاره به این که ۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین میشود، افزود: این موضوع نشان میدهد فعالیتهای بخش کشاورزی در قم با وجود کمبودن مساحت استان، دارای بهرهوری و اثربخشی بالایی است.
نظرات