میزان تولیدات بخش دام و طیور قم افزایش می‌یابد

سپهر اقتصاد - رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با توجه به ماموریت مهمی که در حوزه تامین امنیت غذایی برعهده داریم، میزان تولیدات بخش دام و طیور استان افزایش خواهد یافت.

محمدرضا حاجی رضا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و ما در این خصوص افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور را در سال آینده با جدیت دنبال می‌کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در همین رابطه سالانه در استان قم بالغ بر ۲۹ هزار تُن گوشت قرمز، ۲۵ هزار تُن تولید گوشت مرغ، ۱۲۰ هزار تُن تخم‌مرغ و ۱۴۵ تُن شیر تولید می‌شود.

وی با اشاره به این که ۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، افزود: این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

خبرنگار: نجمه وفایی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر