نشست تخصصی گردشگری سلامت برگزار شد

سپهر اقتصاد- نشست تخصصی گردشگری سلامت با عنوان، سفر، زیارت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان قم این نشست با تشکیل چهارگروه، آسیب شناسی و گردشگری سلامت، دیپلماسی اقتصادی گردشگری سلامت، طراحی هویت و تولید محتوای تخصصی در حوزه گردشگری سلامت و ظرفیت شناسی گردشگری سلامت و اطلاع رسانی برگزار گردید

این نشست که با هدف با هدف توسعه گردشگری سلامت در شهرهای زیارتی قم، مشهد و شیراز باحضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی و استاندار قم رئیس محترم مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت برگزار شد


زمینه‌های مختلف گردشگری سلامت در قم وجود دارد

زمینه‌های مختلف گردشگری سلامت در قم وجود دارد

رییس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت گفت: شهر مقدس قم به دلیل موقعیت استراتژیک می‌تواند زمینه پذیرش گردشگران داخلی و خارجی را از شهرها و کشورهای مختلف داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید هاشم دریاباری در این نشست اظهار داشت: استفاده از تجربیات کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه، می‌تواند با ورود سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی به حوزه سلامت در شهرهای مذهبی سبب ارائه خدمات بهتر به بیماران و ارزآوری بیشتر شود.

رییس مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت به موقعیت استراتژیک کشور در منطقه اشاره و ابراز داشت: ارائه خدمات درمانی به کشورهای مختلف به دلیل برخورداری از امکانات و تجهیزات درمانی پیشرفته و به روز، داشتن نیروی انسانی مجرب و توانمند در ارائه خدمات درمانی، قیمت مناسب و بهینه امور درمانی برای جذب بیماران و همچنین قرابت فرهنگی کشور با کشورهای منطقه را می توان مهمترین عوامل توسعه امر گردشگری در حوزه سلامت برشمرد.

وی در ادامه به جایگاه ویژه استان قم اشاره کرد و گفت: شهر مقدس قم به دلیل موقعیت استراتژیک آن و قرار گرفتن در چهارراه مواصلاتی چند استان در زمینه‌های مختلف حوزه گردشگری سلامت می‌تواند زمینه پذیرش گردشگران داخلی و خارجی را از شهرهای اطراف و همچنین کشورهای همسایه داشته باشد.

دریاباری برگزاری نشست تخصصی «گردشگری سلامت» را بستر خوبی برای معرفی ظرفیت‌های مهم از سوی وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و همچنین وزارت میراث فرهنگی دانست و گفت: این نشست‌ها برای سرمایه‌گذاری انجمن‌ها و آژانس‌های مختلف در سایر کشورها و حضور فعال آنان در رتبه‌بندی مراکز بین‌المللی و سایت‌های جهانی مفید فایده است.

رییس مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت در پایان پیگیری دریافت گواهی نامه معتبر بین المللی IPD را از جمله اقدامات مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برشمرد.


پیوند گردشگری سلامت با طب سنتی و طبیعت گردی

قم باید تبدیل به محور گردشگری سلامت شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این نشست بیان داشت: شهرهای زیارتی و زائرپذیر ایران ظرفیت خوبی در جذب گردشگران سلامت دارد و به موازات آن نیز از ابتدای آغاز دولت سیزدهم، دیپلماسی سلامت در سطح کشورهای منطقه در حال انجام است.

مهدی مصری با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به موضوع گردشگری سلامت، ادامه داد: سهم شهرهای زیارتی کشور از گردشگری سلامت به ظرفیت واقعی آن فاصله بسیار زیادی دارد که در این بین استان قم نیز وضعیت مطلوبی را دارا نیست.

وی با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌ها جهت رونق گردشگری سلامت، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امید می‌رود وضعیت گردشگری سلامت در استان قم طی چند سال آینده متحول شود.

وی یادآور شد: گردشگری سلامت بخش‌های مختلفی مانند طبیعت گردی و طب سنتی دارد که شهرهای مختلف کشور و به ویژه شهر مقدس قم ظرفیت خوبی برای این نوع گردشگری را دارا هستند.

این نشست با تشکیل چهارگروه، آسیب‌شناسی و گردشگری سلامت؛ دیپلماسی اقتصادی گردشگری سلامت؛ طراحی هویت و تولید محتوای تخصصی در حوزه گردشگری سلامت و ظرفیت‌شناسی گردشگری سلامت و اطلاع‌رسانی ادامه خواهد یافت.

نشست گردشگری سلامت با هدف توسعه گردشگری سلامت در شهرهای زیارتی قم، مشهد و شیراز در قالب چهار کارگروه تخصصی برگزار می‌شود.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر