اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره اولویت اصلی شورای شهر قم

سپهر اقتصاد-عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: پروژه شهید کاظمی و میدان شهید مطهری جزو طرح‌هایی بوده که در هسته مرکزی شهر مشکلاتی به وجود آورده و لازم است با حمایت‌های استانی زودتر به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: پروژه شهید کاظمی و میدان شهید مطهری نیز جزو طرح‌هایی بوده که در هسته مرکزی شهر مشکلاتی به وجود آورده و لازم است با حمایت‌های استانی زودتر به سرانجام برسد.

عضو شوری اسلامی شهر قم با بیان اینکه طرح مجلس شورای اسلامی در قانون درآمدهای پایدار و درآمدهای حاصل از ارزش‌افزوده، طرح جامع مدیریت شهری درمجموع نگران‌کننده است افزود: این قانون تحقق درآمدهای شهرداری را با چالش همراه می‌کند.

وی یادآور شد: تا زمانی که طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی کنونی به سرانجام نرسد، شورای شهر قم تلاش می‌کند پروژه جدیدی را تعریف نکند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات
رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه