کشف ۲۸ هزار دلار تقلبی در قم

سپهر اقتصاد- معاون دادستان قم گفت: ۲۸۱ برگه اسکناس ۱۰۰ دلاری تقلبی از فردی در قم کشف و متهم دستگیر شد.

به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم، علی اصغر سلطانی با اشاره صدور کیفرخواست پرونده کشف دلار تقلبی، افزود: در اجرای طرح ارتقاء امنیت و پیشگیری از وقوع جرم، ماموران پلیس آگاهی حین گشت‌زنی در بوستان فدک مجاور میدان ۷۲ تن به فردی مشکوک شده و ۲۸۱ برگ اسکناس ۱۰۰ دلاری از وی کشف می‌شود.

وی با اشاره به انجام تحقیقات و دستورات قضایی شعبه ۷ بازپرسی دادسرای قم، اضافه کرد: این متهم غیربومی که از یکی از استان‌های غربی کشور به قم آمده بود، با آگاهی از جعلی بودن اسکناس‌ها، قصد عرضه و فروش دلارهای تقلبی در استان را با کمک همدستش داشته است.

وی استفاده از اسکناس‌های مجعول خارجی را مطابق با ماده ۵۲۵ و ۵۲۶ قانون مجازات اسلامی جرم دانست و برخورد قاطع با عاملان جعل و توزیع‌کنندگان دلارهای تقلبی را در حفظ امنیت اقتصادی و اجتماعی شهروندان و زائران استان ضروری خواند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه