یک‌هزار و ۷۰۲ میلیارد ریال تسهیلات به صنعتگران قمی پرداخت می‌شود

سپهر اقتصاد- رییس اداره طرح و برنامه اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا مردادماه، ۲۶ مورد طرح صنعتی در این استان برای دریافت تسهیلات به مبلغ یک‌هزار و ۷۰۲ میلیارد ریال در قالب اعتبارات رونق تولید و تبصره ۱۸ به بانک‌های عامل قم معرفی شدند که روند پرداخت وجوه به آنان آغاز و طی چهار ماه گذشته ۹۶۲ میلیارد ریال از این تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفته‌است.

جواد ناطق در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا پیرامون این موضوع،‌ بیان داشت: اداره‌کل صنعت،‌ معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید،‌ به دنبال سرعت بخشیدن هرچه بیشتر در پرداخت تسهیلات بانکی به صنعگران می‌باشد، چرا که اعتقاد داریم این کار کمک بزرگی به بهره‌برداران واحدهای صنعتی برای تامین مالی طرح‌های مورد نظرشان است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات به صنعتگران موجب افزایش فرصت‌های تولیدی و ایجاد ظرفیت‌های جدید شغلی در قم است و ما در همین رابطه از بانک‌های عامل استان می‌خواهیم، در انجام مراحل لازم برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز صنعتگران قمی تسریع کنند و در پرداخت مبالغ تعیین شده نهایت همکاری را داشته باشند.

وی ادامه داد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم با تشکیل جلسات مستمر، روند پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان در بخش صنعت استان را دنبال می‌کند و تلاش دارد تا با همکاری بانک‌های عامل،‌ بسترهای لازم برای بهره‌مندی همه موارد معرفی شده به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات مورد نیازشان را فراهم کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه