اصلاح نژاد دام سنگین در قم ۴۰ درصد بیشتر شد

سپهر اقتصاد-معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی قم گفت: روند اصلاح نژاد دام سنگین در استان طی سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد بسیار خوبی پیدا کرده‌است.

به گزارش بازار، منصور دیان اردستانی افزود: با توجه به مجموعه اقدام‌های صورت گرفته و تدابیر اتخاذ شده توسط سازمان جهاد کشاورزی قم در خصوص اصلاح نژاد دام سنگین استان درسال ١٤٠٣ نسبت به سال ١٤٠٢، تعداد تلقیح‌کاران دارای مجوز و همچنین تعداد تلقیحات انجام شده در سطح استان به منظور نیل به اهداف کمی و شاخص تولید با رشد ٤٠ درصدی همراه بوده‌است.

وی افزود: در همین رابطه در سال ۱۴۰۳، تعداد مامورین تلقیح دارای مجوز در قم، ۲۴ نفر و تعداد تلقیحات انجام شده ٦ هزار و ٤٣٠ راس بوده‌است، که این میزان نشان دهنده اهتمام سازمان جهاد کشاورزی قم به دنبال کردن روند اصلاح نژاد دام سنگین استان برای گسترش سطح تولید محصولات دامی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه