پیشرفت ۵۰ درصدی آزاد راه شهید سلیمانی در قم

سپهر اقتصاد-۱۲ کیلومتر از مرحله اول، قطعه نخست عملیات اجرایی طرح آزاد راه شهید سلیمانی به ۵۰ درصد پیشرفت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ مدیرعامل شرکت ناودیس راه و پیمانکار طرح شهید سلیمانی با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه نخست از فاز اول طرح گفت: در صورت تامین اعتبار، قطعه نخست فاز اول به طول ۱۲ کیلومتر تا شهریورماه و در صورت تامین اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی، تمام فاز اول به طول ۳۲ کیلومتر در تابستان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

شیخ اکبری افزود: با اتمام قطعه نخست عملیات اجرایی طرح آزاد راه شهید سلیمانی که بخشی از کریدور شمال به جنوب کشور است شاهد برطرف شدن گره‌های ترافیکی شهر قم خواهیم بود. 

مدیرکل پدافند غیرعامل استان قم هم در بازدید از مرحله نخست آزاد راه شهید سلیمانی، استان قم را شاهراه مواصلاتی قلب کشور دانست و افزود: این آزادراه از طرح‌های مهم پدافند غیرعامل در حوزه راه است که در کاهش تهدیدات و مدیریت بحران کشور اثر گذار است.
مهدی متقیان محور‌های قم را از راه‌های پر تردد کشور بیان کرد و گفت: با حل مشکل تخصیص اعتبار این قطعه مهم و بهره برداری آن، نقش مهمی در مدیریت بحران هم در استان و هم در کشور خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه