سپهر اقتصاد- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی و غذایی مورد نیاز مردم، تولید گوشت مرغ با استفاده از حداکثر ظرفیت در واحدهای مرغداری استان انجام خواهد شد.
منصور دیان اردستانی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود، صدور مجوز جوجهریزی گوشتی به صورت تک دورهای در واحدهای مجاز پرورش طیور و سایر ماکیان، پس از اخذ نظر اداره کل دامپزشکی و با رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و امنیت زیستی تا اطلاع ثانوی امکان پذیر است.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم تلاش خواهد کرد با همکاری بهرهبرداران و تشکلهای فعال در بخش طیور استان از تمامی ظرفیتهای موجود برای افزایش تولید گوشت مرغ استفاده کند و در این خصوص برنامههای تسهیل کننده همچون امکان جوجهریزی تک دورهای در واحدهای دارای مجوز، ارائه شدهاست.