گوشت مرغ در قم با حداکثر ظرفیت تولید می‌شود

سپهر اقتصاد- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی و غذایی مورد نیاز مردم، تولید گوشت مرغ با استفاده از حداکثر ظرفیت در واحدهای مرغداری استان انجام خواهد شد.

منصور دیان اردستانی  در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، صدور مجوز جوجه‌ریزی گوشتی به صورت تک دوره‌ای در واحدهای مجاز پرورش طیور و سایر ماکیان، پس از اخذ نظر اداره کل دامپزشکی و با رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و امنیت زیستی تا اطلاع ثانوی امکان پذیر است.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم تلاش خواهد کرد با همکاری بهره‌برداران و تشکل‌های فعال در بخش طیور استان از تمامی ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید گوشت مرغ استفاده کند و در این خصوص برنامه‌های تسهیل کننده همچون امکان جوجه‌ریزی تک دوره‌ای در واحدهای دارای مجوز، ارائه شده‌است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه