جابجایی سالانه ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار مسافر در ایستگاه راه آهن قم

سپهر اقتصاد- مدیرکل راه‌آهن منطقه قم با اشاره به استفاده بیش از ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از ایستگاه راه آهن استان گفت: تلاش ما تامین امنیت خطوط ریلی است و در این راستا خواهشی که از مردم داریم این است که روی ریل آهن مسیر تردد ایجاد نکنند.

به گزارش واحد خبر اداره‎کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، مجید ارجونی در گفت‌وگویی خبری به مناسبت هفته دولت، اظهار کرد: سالیانه ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار زائر و مسافر در ایستگاه راه آهن قم جابجا می‌شوند که حدود روزانه ۹ هزار نفر می‌شود و خوشبختانه هیچ حادثه‌ای متوجه آن‌ها نشده است.

وی با اشاره به اینکه خط ریلی یکی از ایمن‌ترین راه‌های حمل و نقل مسافر است، تصریح کرد: راه آهن در کشور محکوم است که حادثه‌ای نباید داشته باشد و این با تلاش ۲۴ ساعته همکاران و راهبران قطار محقق می‌شود.

مدیرکل راه‌آهن منطقه قم در پایان تاکید کرد: خواهشی که از مردم داریم این است که روی ریل آهن مسیر تردد ایجاد نکنند چراکه این اقدام، خطر آفرین است و در همین راستا نیز بیش از ۳ کیلومتر در قم دیوارکشی انجام شده که برای ادامه این فرآیند از مردم درخواست همکاری داریم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه