انجام 17 هزار بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی در قم

سپهر اقتصاد-مدیرکل تامین اجتماعی قم گفت: در شش ماهه نخست امسال بیش از 17 هزار بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی در سطح استان انجام شده است.


سید علی موسوی مدنی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با بیان اینکه هم اکنون 13 هزار و 324 کارگاه فعال مشمول قانون تامین اجتماعی در استان قم وجود دارند، اظهار کرد: این تعداد بازرسی علاوه بر بازرسی‌های کارگران ساختمانی، قالیبافان و بازرسی‌های تحقیقی است که صورت می‌پذیرد.
وی با تاکید بر لزوم دقت در بازرسی‌ها، افزود: بازرسی از کارگاه‌ها و صنوف باید با استناد به مدارک و به گونه‌ای باشد که حق‌وحقوق هیچ کارگر و یا کارفرمایی پایمال نشود.
موسوی مدنی با بیان این‌که مشاوره صحیح به کارفرمایان در حین بازرسی بخشی از وظایف بازرسان تامین اجتماعی است، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی با حفظ حقوق قانونی کارگران و کارفرمایان در راستای توسعه اشتغال پایدار در جامعه حرکت می‌کند.
وی بیان کرد: با بازرسی صحیح و همراه با دقت می‌توان از تحمیل هزینه‌های اضافی جلوگیری کرد و اصول فعالیت واحدهای بازرسی در سازمان باید حرکت در این مسیر باشد.
موسوی مدنی تصریح کرد: بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی در راستای صیانت از حق‌وحقوق بیمه‌شده‌ها صورت می‌گیرد.
وی در خصوص کارگاه‌هایی که لیست حق بیمه اشتباه ارسال می‌کنند، عنوان کرد: ارسال لیست اشتباه و یا بیمه گریزی از جمله رفتارهای خلاف قانون بوده که در صورت مشاهده و اثبات برابر ماده ۹۷ قانون تامین اجتماعی با کارگاه متخلف برخورد خواهد شد.
لازم به ذکر است تامین اجتماعی قم 869 هزار و 575 نفر را تحت پوشش دارد. خدمات‌رسانی به جامعه هدف تامین اجتماعی در قم از طریق چهار شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری و پنج واحد کارگزاری انجام می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه