سپهر اقتصاد-مرتضی دهقان نصیری رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قم با اعلام این خبر افزود: متأسفانه در سالهای گذشته، پراکندگی کیسه های پلاستیکی در مراتع و جاده ها به ویژه در اطراف واحدهای صنعتی و خدماتی، علاوه بر نازیبایی محیط، موجب آلودگی شدید آب و خاک نیز شده است.
وی با بیان اینکه تجزیه کیسه های پلاستیکی در طبیعت، ریزپلاستیک ها را وارد زنجیره غذایی کرده و سلامت افراد را به شدت تهدید می کند، اظهار داشت: همزمان با هفته محیط زیست و به دعوت این اداره، پویش پاکسازی محیط زیست از کیسه های پلاستیکی در میان واحدهای صنعتی و خدماتی استان قم به راه افتاد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه دهها واحد صنعتی و خدماتی و مجتمع های بین راهی به این پویش پیوستند، خاطرنشان کرد: طی این اقدام زیست محیطی در هفته ملی محیط زیست، صدها هکتار از اراضی اطراف واحدهای صنعتی و خدماتی از زباله های پلاستیکی پاکسازی شد که قطعا نتایج بسیار مثبت و مؤثری به همراه دارد.

