افزایش هزینه‌های تولید، عامل اصلی تغییر قیمت‌ها در بازار است

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان قم، مهدی خلیلی رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی استان قم یکی از برگزیدگان پیشگامان عرصه تولید اصناف در حاشیه همایش روز ملی صنعت و معدن با اشاره به فشار هزینه‌های جاری بر واحدهای تولیدی و خدماتی، تصریح کرد که افزایش روزمره هزینه‌های تولید، مستقیماً بر بهای تمام شده محصولات و خدمات تأثیرگذار است. وی افزود که این روند صعودی، نه تنها بر قیمت کالای نهایی، بلکه بر نرخ دستمزدها و سایر هزینه‌های جاری نیز سایه افکنده است.

رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی قم با تحلیل ساختار بازار، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که صنف‌های سنتی و رستورانی، تنها حلقه نهایی از یک زنجیره بسیار طولانی توزیع در جامعه هستند. هرگونه نوسان در زنجیره تأمین، از مرحله کشاورزی و دامپروری گرفته تا بخش‌های واسطه و توزیع، در نهایت خود را در بخش خدمات نشان می‌دهد.

خلیلی در ادامه به بررسی عوامل مؤثر بر تغییر قیمت‌ها پرداخت و گفت: افزایش روزمره هزینه‌های تولید، از جمله قیمت مواد اولیه، موجب افزایش بهای تمام شده محصولات شده است. علاوه بر این، افزایش نرخ کارگری و سایر هزینه‌های عملیاتی، فشار مضاعفی بر واحدهای صنفی وارد کرده که در نتیجه، منجر به تغییر در نرخ بهای تمام شده خدمات می‌گردد.

وی در پایان یادآور شد که برای حفظ کیفیت خدمات و تداوم فعالیت واحدهای صنفی، مدیریت هزینه‌های تولیدی و پایش زنجیره تأمین از اهمیت بالایی برخوردار است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه