واریز مرحله دوم کالا برگ الکترونیکی

سپهراقتصاد-مدیر کل تعاون، کار و امور اجتماعی استان قم اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار نهاد‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی واریز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، علی آشتاب گفت: این مرحله هم مانند مرحله قبل در سه گام انجام می‌گیرد که در گام اول مشمولین نهاد‌های حمایتی (کمیته امداد و بهزیستی) و در گام دوم مشمولین دهک‌های اول تا سوم که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت می‌نمایند و در گام سوم مشمولین دهک‌های ۴ تا ۷ واریز اعتبار صورت می‌گیرد.

وی افزود: این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی آنان اجرا می‌شود که بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد. این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد.

مدیر کل تعاون، کار و امور اجتماعی استان قم گفت: محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود. مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است.

آشتاب ادامه داد: مشمولین می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند. طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۴ هزار فروشگاه عمده، خرد و فروشگاه زنجیره‌ای استان اجرا می‌شود. علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» نیز امکان‌پذیر است.

وی گفت: مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از خدمات‌دهندگانی، چون «بازار»، «مایکت» دریافت و نصب کنند.

مدیر کل تعاون، کار و امور اجتماعی استان قم گفت: امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده است و مرکز تماس ۰۲۱-۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه