تأکید استاندار قم بر تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و پیشتازی استان در تحقق اهداف دولت

سپهر اقتصاد-در هفتمین جلسه شورای مسکن استان قم، مهندس بهنام‌جو استاندار قم با تأکید بر اهمیت تحقق اهداف نهضت ملی مسکن، خواستار تسریع در روند ساخت و تحویل واحدهای مسکونی و همکاری همه دستگاه‌ها برای رفع موانع اجرایی شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، هفتمین جلسه شورای مسکن استان به ریاست مهندس بهنام‌جو، استاندار قم، و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، نمایندگان مجلس و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

مهندس بهنام‌جو، استاندار قم با تأکید بر اهمیت تحقق اهداف نهضت ملی مسکن اظهار داشت: تأمین مسکن برای اقشار مختلف، یکی از محورهای مهم سیاست‌های دولت است و استان قم باید در این زمینه جزو استان‌های پیشرو باشد. همه دستگاه‌ها موظف‌اند با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری متقابل، روند اجرا و تحویل واحدها را تسریع کنند.

وی افزود: با توجه به پیشرفت مطلوب پروژه‌ها، لازم است گزارش‌های مرحله‌ای از وضعیت مالی، اجرایی و فنی هر پروژه به‌صورت مستمر به شورای مسکن ارائه شود تا تصمیمات لازم برای رفع موانع احتمالی به‌سرعت اتخاذ گردد.

خسرو سامری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، نیز بر لزوم هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برای رفع موانع زیرساختی و تسریع در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن تأکید کرد.

خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن گفت: پروژه‌های مسکن ملی در قم به‌صورت منسجم و با تقسیم وظایف روشن میان دستگاه‌ها دنبال می‌شود. تمرکز ما بر رفع موانع خدمات زیربنایی، تسریع در آماده‌سازی زمین‌ها و پایش مستمر پیشرفت پروژه‌هاست.

وی تصریح کرد: در این مرحله، تعامل بین دستگاه‌های خدمات‌رسان و بخش خصوصی اهمیت ویژه‌ای دارد و با حمایت استاندار محترم، مقرر شد مشکلات مربوط به تأمین منابع مالی و خدمات زیرساختی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه