۶ پروانه فعالیت معدنی در قم صادر شد

سپهر اقتصاد-مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه،‌ ۶ پروانه فعالیت معدنی با سرمایه‌گذاری بیش‌از ۷۰۹ میلیارد ریال در این استان صادر شد.

اکبر ابدالی  در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: با سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های معدنی علاوه بر استخراج مواد مهم و راهبردی برای توسعه صنعت و تولید محصولات مورد نیاز کشور، شرایط خوبی نیز برای اشتغالزایی فراهم می‌شود که در همین رابطه در جریان صدور پروانه‌های یاد شده در بخش معادن استان طی ۹ ماهه امسال، فرصت اشتغال مستقیم برای ۵۱ نفر فراهم گردید.

وی افزود: همچنین در این مدت تعداد ۶ مورد پروانه اکتشاف و سه مورد گواهی کشف نیز در حوزه معادن استان صادر شد؛ حقوق دولتی معادن ن در ۹ ماه سپری شده از سال نیز به ۶۸۳ میلیارد ریال رسید که از آن برای انجام کارهای مشخص شده در قانون استفاده می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه