بررسی کارمزد خدمات کشتارگاهی و خرده‌فروشی مرغ گرم در جلسه کارگروه فرعی تنظیم بازار قم

سپهر اقتصاد-به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان قم، جلسه کارشناسی کارگروه فرعی تنظیم بازار با محوریت بررسی کارمزد خدمات کشتارگاهی و بررسی کارمزد خرده‌فروشی مرغ گرم، در محل اداره کل جهاد کشاورزی استان قم برگزار شد.
ابوالفضل صادقی، دبیر و سخنگوی اتاق اصناف مرکز استان قم، در حاشیه این جلسه با تأکید بر لزوم اجرای دقیق قوانین و صیانت از حقوق شهروندان، بر اهمیت توزیع به‌موقع نیازهای اساسی و تأمین کافی و به‌روز مرغ گرم در مراکز پخش و خرده‌فروشی‌ها تأکید کرد.

وی در تشریح دیدگاه‌های بیان‌شده در این نشست، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و فشار معیشتی بر خانوارها از یک سو، و همچنین در نظر گرفتن وضعیت معیشتی فروشندگان خرد و عدم تضییع حقوق آنان از سوی دیگر، ضروری است که فروشندگان با رعایت امانت‌داری و درک شرایط جامعه، با لحاظ کردن حاشیه سود امن و اعمال تخفیفات لازم، نسبت به عرضه کالا اقدام کنند.
دبیر اتاق اصناف قم خاطرنشان ساخت: هدف نهایی، ایجاد تعادل میان رفاه مصرف‌کننده و تداوم فعالیت اقتصادی صنفی است تا فروشندگان بتوانند با حفظ کرامت شغلی و رضایت مشتری، خدمات خود را به بهترین نحو ارائه دهند.
این جلسه با حضور کارشناسان مربوطه و با هدف هم‌افزایی بین نهادهای تنظیم‌کننده بازار و اصناف برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از نوسانات غیرموجه، برگزار شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه